Zobrazit přihlášovací formulář

ŠKOLNÍ BATOH EMIPO FAY

Administrace

ŠKOLNÍ BATOH EMIPO FAY

999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Školní batohy vhodně doplňují klasické školní aktovky a jsou určeny pro žáky prvního stupně ZŠ. Svým vnějším zpracováním se podobají více klasickým studentským batohům než školním aktovkám. Hlavní, a však nejdůležitější rozdíl je v tom, že si uvnitř i…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 11. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ŠKOLNÍ BATOH EMIPO FAY

999 Kč
  • Popis zboží
Školní batohy vhodně doplňují klasické školní aktovky a jsou určeny pro žáky prvního stupně ZŠ. Svým vnějším zpracováním se podobají více klasickým studentským batohům než školním aktovkám. Hlavní, a však nejdůležitější rozdíl je v tom, že si uvnitř i celkově zachovávají pevnou konstrukci, která je důležitá pro správný vývoj páteře. Tento prvek chybí u ostatních typů batohů, ať jim říkáme jakkoli (sportovní, turistické, studentské apod.) a proto tyto nejsou vhodné pro nošení učebních pomůcek.
Vnitřní prostor školního batohu je rozdělen pohyblivou přepážkou s dvěma pružnými kapsami a polokroužkem na klíče. Po obvodu je našita stahovací šňůrka.

Na předním dílu je našita velká kapsa uzavíratelná na zip. Ve střední části kapsy je umístěn kovový zámeček, druhá část zámečku je na klopě.
Školní batoh je uzavírán prostorově tvarovanou klopnou přes celý svůj obvod, včetně přední kapsy. Tím je chráněn obsah před znehodnocením při deštivém počasí. Na vnitřní části klopny je našita plastová kapsička s týdenním rozvrhem hodin a jmenovkou.

Zadní část batohu je opatřena nově vyvinutými anatomicky tvarovanými zády ERGO vyrobenými z gumové pěny na povrchu potažené bavlněnou textilií. Jejich tuhost je nastavena tak, aby se jednak neprotlačoval obsah batohu do zad školáka a také aby na zádech seděla a držela správnou polohu páteře, obsahují také odvětrávací kanálky. Na zadní straně jsou dvě poutka, jedno menší z popruhu, vhodné na zavěšení tašky v lavici a jedno větší s gumovým vyztužením pro přenášení v ruce.

Batoh disponuje polstrovanými a výškově nastavitelnými popruhy. Na popruzích jsou našita plastová očka pro úpravu popruhu a reflexní proužky.

Z každé strany batohu jsou postranní kapsy. Jedna boční kapsa je uzavíratelná na zip. Druhá kap
  • 5. 5. 2019, 21:27

  • Zobrazení

    16

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

DÁMSKÉ ZIMNÍ BOTY KOZAČKY
DĚTSKÉ KOLO LEADER FOX 16"
Lyžařské kalhoty oranžové
DÁMSKÉ PŘECHODOVÉ BOTY

Kategorie