Zobrazit přihlášovací formulář

Kravička Connie 3,4

Administrace

Kravička Connie 3,4

49 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 79 Kč
DVD 4 Connie je malá kravička, která se narodila na jedné venkovské farmě. Stejně jako vaše děti i ona postupně objevuje svět kolem sebe a zaměstnává svérodiče řadou všetečných otázek. Její skvělí rodiče jí vždy vysvětlí všechny otázky a pomohou v…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kravička Connie 3,4

49 Kč
Koupit
DVD 4
Connie je malá kravička, která se narodila na jedné venkovské farmě. Stejně jako vaše děti i ona postupně objevuje svět kolem sebe a zaměstnává svérodiče řadou všetečných otázek. Její skvělí rodiče jí vždy vysvětlí všechny otázky a pomohou v situacích, se kterými si sama ještě neví rady. Ve čtvrté části oblíbeného seriálu najdete šest sedmiminutových dobrodružství určených dětem v předškolním věku, které si rychle získají i ty nejmenší a pomohou jim rozvíjet jejich vědomosti a fantazii.

DVD 3
Connie je malá zvídavá kravička, která se narodila na jedné venkovské farmě. Stejně jako vaše děti i ona postupně objevuje svět kolem sebe a zaměstnává své rodiče řadou všetečných otázek. Její skvělí rodiče jí vždy vysvětlí všechny otázky a pomohou v situacích, se kterými si sama ještě neví rady. Ve třetí části oblíbeného seriálu najdete několik sedmiminutových dobrodružství určeným dětem v předškolním věku, které si rychle získají i ty nejmenší a pomohou jim rozvíjet jejich vědomosti a fantazii.
  • 14. 4. 2024, 9:13

  • Zobrazení

    1 488

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Želvy Ninja 3
Nové
PAPÍR

Želvy Ninja 3

Stela
Nové
PAPIR

Stela

Sandokan - animovaný, díly , 1, 2, 3, 4 , a 6
Pat a Mat 1 ...A je to!
Nové
PAPÍROVÝ OBAL

Pat a Mat 1 ...A je to!

Pat a Mat se vracejí 6. ...a je to!
Lilo a Stitch 1. série (disk 1), DVD
Červený traktůrek 3
Červený traktůrek 6
Sammyho dobrodružství 2
Nové
PLASTOVÝ OBAL

Sammyho dobrodružství 2

Velká vánoční jízda
Nové
PLASTOVÝ OBAL

Velká vánoční jízda

Kategorie