Zobrazit přihlášovací formulář

NERF MEGA MAGNUS

Administrace

NERF MEGA MAGNUS

249 Kč 399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Pistole je ve velmi pěkném stavu. PC 600,- Kč. Tři náboje navíc (celkem 6). Magnus Mega je kompaktní pistole z řady Nerf N-Strike Elite určená pro použití v akčním boji. S touto zbraní zaženete nepřátelské týmy do úzkých, protože díky vylepšené…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

NERF MEGA MAGNUS

249 Kč
  • Popis zboží
Pistole je ve velmi pěkném stavu. PC 600,- Kč. Tři náboje navíc (celkem 6).


Magnus Mega je kompaktní pistole z řady Nerf N-Strike Elite určená pro použití v akčním boji. S touto zbraní zaženete nepřátelské týmy do úzkých, protože díky vylepšené technologii můžete v rychlém sledu vyslat tři šipky. Pistole je uzpůsobena na rychlé přebíjení za běhu, takže bude skvělým pomocníkem v těch nejakčnějších bitvách. Šipky Magnus Mega se vyznačují působivým doletem až 22 metrů. S Magnus Mega zneškodníte každého soupeře - ukryjte se, počkejte si na jeho chybu a jakmile ho zahlédnete, nabijte a vypusťte záplavu střel, proti které nemá šanci.

Nekonečná zábava s Nerf

Pistole Nerf jsou vyrobeny z kvalitního a odolného plastu, díky němuž zvládnou i hrubší zacházení ve venkovních soubojích. Pistole jsou rovněž velmi lehké, takže s nimi děti mohou dovádět klidně celý den. Šipky, které vystřelují, jsou vyrobeny z pěny nebo gumového materiálu, tudíž jsou naprosto bezpečné. S pistolemi Nerf si děti vždy užijí spoustu akčního dobrodružství.

Nerf Magnus Mega

Dostřel 22 metrů

Rychlé nabíjení za běhu

Integrovaný zásobník

Specifikace:

Obsah balení:

Pistole Magnus Mega

Tři šipky Mega

Doporučený věk: 8+

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.
  • 30. 11. 2018, 18:57

  • Zobrazení

    9

  • Oblíbené

    0

Kategorie