Zobrazit přihlášovací formulář

Růžový zimní komplet COCCODRILLO TEA TIME

Administrace

Růžový zimní komplet COCCODRILLO TEA TIME

1 798 Kč 2 598 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 109 Kč
Nádherný růžový zimní komplet bundy a oteplovaček. Ke kompletu mám set čepice a nákrčníku ze stejné kolekce. Prodej vše dohromady. Bunda je jemně károvaná - v bílo-růžové. Vyteplená. Zapínání na zip. Bunda je podšitá růžovou bavlnou, v rukávech šusťák…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Růžový zimní komplet COCCODRILLO TEA TIME

1 798 Kč
  • Popis zboží
Nádherný růžový zimní komplet bundy a oteplovaček. Ke kompletu mám set čepice a nákrčníku ze stejné kolekce. Prodej vše dohromady.

Bunda je jemně károvaná - v bílo-růžové. Vyteplená. Zapínání na zip. Bunda je podšitá růžovou bavlnou, v rukávech šusťák, v kapuci nádherná malinově růžová chlupatinka. Kapuce je napevno. K rukávům jsou na cvoček připínací šusťákové rukavičky příjemně podšité bavlnou. Dolní lem je pružný - do gumy. Stažené do gumy jsou i konce rukávů, i když působí jak balonový styl.

Oteplovací kalhoty jsou podšité šusťákem, rozepínání na zip do rozkroku (velmi praktické). Na rameni zapínání na suchý zip přes plastovou sponu - možnost regulace. Konec nohavičky dvojitý se stahovací gumkou proti vniknutí sněhu. Druhá část nohavice má ohrn ze stejné látky jako bunda.

Značená velikost 68 /3-6m (tato značka je cca o číslo větší, raději měřte). Komplet je kupovaný nový, vzítý 1x, 1x opraný, takže si dovoluji zařadit jako nový. Luxusní souprava pro holčičku na zimu do sněhu. Doporučuji, kupuji dětem tuto značku každý rok.

Čepice je vyteplená, vrchní část ze stejného materiálu jako bunda. Spodní část ze sytě malinové chlupatinky. Chlupatinka je i uvnitř čepice, pouze vršek je podšitý bavlnou. Krásně sedí na uši, je zavazovací. Značená velikost 48.

Nákrčník - šálek kolem je trojúhelník, zapíná se na suchý zip. Jediný je párkrát vzítý, vynikající stav, jako nový, vše ostatní je nenošené.

Kombinéza: PC 2.199 Kč Čepice: 399 Kč
  • Značka

    COCCODRILLO

  • Velikost

    68

  • Rozměry

    Bunda: délka 37 cm, šířka 34 cm, délka rukávu od krku 31 cm. Délka oteplovaček od ramínek max cca 57cm (vzadu ramínka ještě pruží), šíře v nejvyšší místě 26cm, délka od rozkroku 43cm, výška nohavic k rozkroku 18.5 cm, délka boční 41 cm. Nákrčník: délka 42

  • 23. 1. 2020, 11:01

  • Zobrazení

    20

  • Oblíbené

    0

Kategorie