Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Posilovací přístroj Tummy Trimmer @@@

Administrace

@@@ Posilovací přístroj Tummy Trimmer @@@

199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Zpevnění celého těla. Hubnutí i zpevňování bude zábavou. Již brzy uvidíte výsledky, které vás ohromí. Nečekejte na nic a začněte cvičit hned, z pohodlí domova. Tummy Trimmer vám nezabere ani místo, ani dlouhé hodiny v posilovně…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Posilovací přístroj Tummy Trimmer @@@

199 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Zpevnění celého těla.

Hubnutí i zpevňování bude zábavou. Již brzy uvidíte výsledky, které vás ohromí. Nečekejte na nic a začněte cvičit hned, z pohodlí domova. Tummy Trimmer vám nezabere ani místo, ani dlouhé hodiny v posilovně. Pořiďte si ho a uspořádejte svičební hodinu v obýváku. Tommy Trimmer se vejde do každého batohu. Má tolik možností, že i při cvičení a každý den, vždy bude moc cvičit jinak.

Posilovací přístroj skrývá velké možnosti. Dolní část tvoří nášlapnice, do kterých navléknete nohy. Horní část slouží k uchopení rukou za madlo. Tyto dvě části jsou spojené pružinou, která dává odpor a zesiluje účinek každého cviku a zároveň pomáhá cvičit správně, zajistí potřebnou oporu. Tummy Trimmer spojuje vše, co chcete od cvičebního náčiní. Je skladný, můžete ho použít v různých obměnách, podle času a nálady. Je vhodný pro všechny věkové kategorie, pro ženy i muže. Můžete procvičit všechny partie a nemusíte mít víc strojů. Pozicí ve stoje posilíte a zpevníte ruce, prsa a pánev. Při použití v leže zapojíte nohy, ruce, břišní svaly, hýždě i boky. Když zvolíte přitahování, tak si procvičíte záda a střed těla.

Maximální natažení přístroje je 1 metr, tak aby nedošlo k poškození pružiny. Materiíl : plast + kov. Rozměr přístroje bez natažení : šíře 23 cm a délka 33 cm. Baleno v krabici.
  • 26. 6. 2019, 9:13

  • Zobrazení

    33

  • Oblíbené

    0

Kategorie