Zobrazit přihlášovací formulář

Excalibur Magic Tracks svítící autodráha 220 ks

Administrace

Excalibur Magic Tracks svítící autodráha 220 ks

149 Kč 349 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 14 uživatelů
Doprava: od 95 Kč
SVÍTÍCÍ AUTODRÁHA MAGIC TRACKS Umožněte dítěti vyjádřit svou kreativitu s Magic Tracks, úžasnou neonovou závodní dráhou, která se dá ohýbat a otáčet a navíc svítí ve tmě. Tato jedinečná závodní dráha s délkou 2,5 m je vyrobena z 220…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 10. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Excalibur Magic Tracks svítící autodráha 220 ks

149 Kč
  • Popis zboží
SVÍTÍCÍ AUTODRÁHA MAGIC TRACKS



Umožněte dítěti vyjádřit svou kreativitu s Magic Tracks, úžasnou neonovou závodní dráhou, která se dá ohýbat a otáčet a navíc svítí ve tmě.

Tato jedinečná závodní dráha s délkou 2,5 m je vyrobena z 220 flexibilních dílů, které se dají jednoduše pospojovat do jakékoliv barevné kombinace a umožňují měnit design dráhy do jakéhokoliv tvaru nebo vzoru.

Po postavení závodní dráhy je čas na závody! V základní sadě Top Shop Magic Tracks se nachází 1 červené autíčko poháněné baterií, které bude uhánět po závodní dráze jako skutečný šampion.

Autíčko je vyrobeno z průsvitného materiálu a je vybaveno 5 LED světly, takže během jízdy vytváří opravdovou světelnou šou. Autíčko funguje na baterie bezpečně uloženy v prostoru na baterie, takže už žádné zakutálené baterie pod gaučem.
  • 22. 4. 2022, 8:31

  • Zobrazení

    470

  • Oblíbené

    1

Kategorie