Zobrazit přihlášovací formulář

YAMAHA PSR E443

Administrace

YAMAHA PSR E443

4 900 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
do 23. 9.
Prodáme 4 měsíce hrané klávesy, stav jako nové, dcera již nechce hrát. Je to komplet i se stojanem a polohovatelnou stoličkou a krytem proti prachu. Máme originál krabici. Klaviatura: - 61 kláves - klaviatura varhaního typu - dynamika úhozu Yamaha…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 8. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

YAMAHA PSR E443

4 900 Kč
  • Popis zboží
Prodáme 4 měsíce hrané klávesy, stav jako nové, dcera již nechce hrát. Je to komplet i se stojanem a polohovatelnou stoličkou a krytem proti prachu. Máme originál krabici.
Klaviatura:
- 61 kláves
- klaviatura varhaního typu
- dynamika úhozu
Yamaha PSR-E443 je modelem nejoblíbenější řady kláves Yamaha. Tento model navazuje přímo na keybord Yamaha PSR E433. Díky tomu má shodné ovládání a můžete tak využít nové zvuky, technologie a funkce ve známém prostředí. Ovládání je jednoduché a intuitivní, což spolu s bohatou výbavou zpříjemňuje hru. Yamaha PSRE443 má úplně nové zvuky té nejvyšší kvality. Díky bohatému arpeggiatoru, doprovodným stylům a možnosti snadno upravovat a tvořit vlastní paterny je živé hraní i komponování hudby snadné a zábavné. Každý hudebník jistě ocení bohaté možnosti konektvivity nástroje. Vynikající možnosti uplatnění dodává audio vstup a snadné propojení nástroje pomocí USB vstupů. Potěší i zabudovaná funkce umožňující potlačit zpěv na přehrávaných skladbách z audio vstupu. Yamahu PSR E433 ocení jak začínající hudebníci, tak i pokročilejší hráči, kteří hledají dostupný nástroj s bohatou výbavou funkcí i zvuků.
  • 4. 7. 2018, 8:35

  • Zobrazení

    8

  • Oblíbené

    0

Kategorie