Zobrazit přihlášovací formulář

Nástěnný sourozenecký kalendář 2018 QP šablony PNG

Administrace

Nástěnný sourozenecký kalendář 2018 QP šablony PNG

150 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 23 uživatelů
Oblíbený "sourozenecký" kalendář zpracovaný formou digiscrapbooku. Nebo zkrátka "dvou okýnkový" - pro vás, komu je jedna fotka na měsíc málo :) Profesionálně zpracovaný nástěnný / měsíční kalendář. Jedná se o novinku pro nacházející rok 2018 - tento typ v…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nástěnný sourozenecký kalendář 2018 QP šablony PNG

150 Kč
  • Popis zboží
Oblíbený "sourozenecký" kalendář zpracovaný formou digiscrapbooku. Nebo zkrátka "dvou okýnkový" - pro vás, komu je jedna fotka na měsíc málo :) Profesionálně zpracovaný nástěnný / měsíční kalendář. Jedná se o novinku pro nacházející rok 2018 - tento typ v žádném přechozím roce v nabídce nebyl.
Barevný, veselý, každá stránka svým zpracováním odpovídá tématicky danému ročnímu období. Dárek, který určitě potěší po celý příští rok 2018 :)

Sada obsahuje 12 png stran s výřezem pro dosazení vlastní fotografie a 4x titulní stranu.
Kalendář rozměrově i rozlišením odpovídám veškerým standartům. Tisk je možný ve formátu A4 a A3.

Jedná se o šablony ve formátu PNG, tedy pouze otevřete a vložíte své fotografie - je potřeba mít nainstalovaný GIMP, PHOTOSHOP nebo ZONER a alespoň minimálně s nimi umět pracovat.
Pokud máte zájem a chuť si fotografie vložit sami, ráda poradím, jak se šablonkami pracovat - s trochou trpělivosti vše zvládnou i začátečníci, pro které mám zpracovány návody krok za krokem včetně obrázkových postupů.

Cena je pouze za šablony, bez vkládání fotografií (celková úprava kalendáře je u mě v nabídce také, nakoukněte do alba - Kalendáře 2018 kompletní zpracování FOTO)

V případě jakýchkoliv dotazů - pište, ptejte se - ráda vše zodpovím !!!
V albu i další typy kalendářů - nástěnný i stále oblíbenějších - stolních kalendářů.
  • Značka

    LUCIE81

  • Rozměry

    !!! Šablony jsou určeny výhradně pro osobní použití, na jejich přeposílání či další prodej se vztahují autorská práva !!!

  • 29. 1. 2018, 22:44

  • Zobrazení

    291

  • Oblíbené

    0

Kategorie