Zobrazit přihlášovací formulář

SVÍTÍCÍ KARTY !! ČERNÝ PETR * MISTIBOO

Administrace

SVÍTÍCÍ KARTY !! ČERNÝ PETR * MISTIBOO

340 Kč
Zaujalo 15 uživatelů
Doprava: od 60 Kč
SVÍTÍCÍ KARTY - TOTO JE SKUTEČNĚ VYCHYTANÁ ZÁBAVA ! Karetní hra, která se dá hrát i ve tmě! Karty svítí a vytváří tak napínavou atmosféru. Pravidla hry jsou stejná jako u Černého petra - karty se rozdají všem hráčům a pokud má hráč shodnou dvojici, vyloží…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

SVÍTÍCÍ KARTY !! ČERNÝ PETR * MISTIBOO

340 Kč
Koupit
SVÍTÍCÍ KARTY - TOTO JE SKUTEČNĚ VYCHYTANÁ ZÁBAVA ! Karetní hra, která se dá hrát i ve tmě! Karty svítí a vytváří tak napínavou atmosféru. Pravidla hry jsou stejná jako u Černého petra - karty se rozdají všem hráčům a pokud má hráč shodnou dvojici, vyloží ji na stůl.
Bojíte se rádi? Pak se pobavíte s touto vtipnou a zároveň strašidelnou karetní hrou Černý Petr. Pokud budete hrát ve tmě, budou karty svítit díky fosforeskující barvě. Stačí si posvítit lampičkou nebo batekou a pro děti bude taková hra úžasný zážitek. Hra je určena pro 2 - 4 hráče ve věku od 4 let - 10 let. Jedna hra trvá cca 10 minut. Při hře si dávejte velký pozor na černého kocoura. Karty se rozdají a všichni hráči odloží dvojice karet, které k sobě patří na stůl. Poté si hráči postupně tahají mezi sobou karty a dvojice opět odkládají na stůl. Cílem hry je zbavit se všech karet, prohrává ten komu zůstane v ruce karta s černým kocourem. Náš tip: každý, kdo prohraje, musí vyprávět krátký strašidelný příběh. Karty jsou černé, svítí klasickou žlutozelenou barvou, na ilustračním fotu je spíš do zelena.
  • 16. 3. 2024, 11:26

  • Zobrazení

    1 701

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

karty - Karetní hra Pipolo
SAMOLEPKY ZVÍŘÁTKA **DJECO*
PROPISOT - SADA S PROTLAČOVACÍMI OBRÁZKY KRAJINY
KRÁSNÝ DESIGNOVÝ DEŠTNÍK KVĚTINY A PTÁCI
ATELIÉR AKVAREL **DJECO*
Nové
158
*DJECO*

ATELIÉR AKVAREL **DJECO*

SEŠKRABÁVACÍ OBRÁZKY - DINOSAUŘI *DJECO*
PAPÍROVÉ RYBIČKY K ZAVĚŠENÍ *DJECO*
PAPÍROVÝ LUSTR * RŮŽOVÝ S PTÁČKY **
SAMOLEPKY PRINCEZNA MARGARITA *DJECO*
SAMOLEPKY PRINCEZNINA PÁRTY - 160 samolepek
PÍSKOVÁNÍ * TŘPYTIVÍ MOTÝLCI *DJECO*

Kategorie