Zobrazit přihlášovací formulář

4x zimní čepice ke kompletům

Administrace

4x zimní čepice ke kompletům

250 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Na zakázku dělané nádherné zimní čepice ke kompletům NEXT. Řadím do velikosti odhadem, komplet byl dělaný na holčičku pro věk 1 - 1.5 roku, raději však měřte. 1. Zimní komplet mlýn - čepice a šála Nádherný zimní komplet inspirovaný nextovou kolekcí…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

4x zimní čepice ke kompletům

250 Kč
  • Popis zboží
Na zakázku dělané nádherné zimní čepice ke kompletům NEXT. Řadím do velikosti odhadem, komplet byl dělaný na holčičku pro věk 1 - 1.5 roku, raději však měřte.

1. Zimní komplet mlýn - čepice a šála
Nádherný zimní komplet inspirovaný nextovou kolekcí mlýn. Nádherná ruční práce. Čepice ušanka a šála s háčkovanými aplikacemi. Teplá, silná, nekousavá, velice příjemná, speciální dětská příze. Barva sytě jasná zelená v kombinaci se sytě růžovou.
Čepice je háčková, kolem oušek hrubší pružný úplet, pěkně sedí a kryje ouška. Veselé ozdobné šňůrky a bambule. Šála je pletená. Na jednom konci aplikace mlýna, na druhém kytičky. Čepice je nošená krátce, ve velmi dobrém stavu. Šále je nenošená, vzítá nanejvýš párkrát..
Čepice: šířka v klidu 22 cm, výška k čelu 19 cm, výška z boku 25 cm. Pro obvod ideálně tak 48-50 cm, hodně pruží (měřený obvod v klidu 48cm, pruží i navíc než těch 50 cm) Šála: délka 130 cm, šířka 12.5 cm.
590 Kč

3. Kočičkový zimní pletený komplet
Teplý bareta - ušanka a šála k nextové kočičkové bundě. Krémová barva s hnědým leme s nádhernými aplikacemi kočiček. Čepice je ve stylu baretu kříženého s ušankou. Kryje ouška. Velice příjemné teplá dětská příze. Nekouše. Nošené, čepice má lehce zatrhlinky v části kolem uší asi asi od zipu bundy (vyspraví se háčkem). Šála je nošená málo. Vynikající stav, nádherný set. Zlatá bunda je také v albu na prodej.
499 Kč

4. Růžová zimní srdíčková háčkovaná ušanka
Nádherná teplá ušanka z příjemného velmi měkkého akrylu. Laděná k růžové bundě (v albu). Nošená velmi krátce, vzítá párkrát s bundou, jako nová.
250 Kč.
  • Značka

    RUČNÍ PRÁCE

  • Velikost

    86

  • Rozměry

    3. Kočičkový set: čepice: š.v klidu 23.5cm, výš.k čelu 18 cm, obvod na 49-50cm. Šála: d.138 cm, š.13cm.4. Růžová ušanka: obvod 48cm (pruží i na i víc), š.v klidu 20cm, výš.k čelu 20cm, výš.k krytí uší 26 cm.

  • 3. 12. 2022, 11:33

  • Zobrazení

    450

  • Oblíbené

    0

Kategorie