Zobrazit přihlášovací formulář

Kočárek TEUTONIA BEYOU V3

Administrace

Kočárek TEUTONIA BEYOU V3

17 500 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Nabízím krásný kombinovaný kočárek německé zn. Teutonia, typ BeYou V3 koupený v lednu 2016 za PC 32 000,-. Kočárek je v barevném provedení Cool and Classic (sv. a tm. hnědá), vhodný pro děvče i chlapečka. Podvozek je vhodný jak do města, tak do terénu,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 11. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kočárek TEUTONIA BEYOU V3

17 500 Kč
  • Popis zboží
Nabízím krásný kombinovaný kočárek německé zn. Teutonia, typ BeYou V3 koupený v lednu 2016 za PC 32 000,-. Kočárek je v barevném provedení Cool and Classic (sv.
a tm. hnědá), vhodný pro děvče i chlapečka. Podvozek je vhodný jak do města, tak do terénu, lehce ovladatelný, má přehazovací a polohovatelné kožené madlo, ruční brzdu, prostorný spodní koš. Kombinace dále zahrnuje korbu a sportovní nástavbu, příslušenstvím je adaptér na autosedačku (vajíčko), přebalovací taška, nánožník, dvě pláštěnky (korba/sporťák). Přidávám rukávník a unipodložku Emitex(letní a zimní strana). Kočárek je velmi komfortní na jízdu i přepravu autem, velmi dobře a jednoduše se skládá, není tak těžký jako jiné kočárky. Byli jsme s ním velmi spokojení. Kočárek je bez závad, jen korbička má lehce jiný odstín látky oproti sporťáku, byla totiž používaná víc přes jaro/léto, kdy víc svítí sluníčko. V případě zájmu zašlu detailnější foto jakékoli části kočárku.
  • 28. 6. 2018, 19:02

  • Zobrazení

    32

  • Oblíbené

    0

Kategorie