Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Láhev a pořadač na léky a vitamíny @@@

Administrace

@@@ Láhev a pořadač na léky a vitamíny @@@

199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 18 uživatelů
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ : MODRÁ, ČERVENÁ, ŽLUTÁ, ČERNÁ, RŮŽOVÁ !!! Pill Box + Water Bottle. Bezpečnostní konstrukce, aby nedošlo k nežádoucímu úniku vody a léků. Láhev je vhodná pro většinu držáků pohárků standartních vozidel. Ideální pro použití v…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Láhev a pořadač na léky a vitamíny @@@

199 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ : MODRÁ, ČERVENÁ, ŽLUTÁ, ČERNÁ, RŮŽOVÁ !!! Pill Box + Water Bottle.

Bezpečnostní konstrukce, aby nedošlo k nežádoucímu úniku vody a léků. Láhev je vhodná pro většinu držáků pohárků standartních vozidel. Ideální pro použití v tělocvičně, kanceláři, ve škole a při cestování. Obsah láhve 600 ml.

Dávkovač léků, vitamínů a zároveň láhev na vodu nebo čaj je šikovný pomocník, který vám zaručí perfektní přehled o lécích a zároveň budete mít vždy po rucu láhev s vaším oblíbeným nápojem. Organizér je rozdělen 7 přihrádkami, dle počtu dní v týdnu. Skončete s rozházenými léky po stole či po kapsách a zakupte tento super pořadač a láhev, která vám ulehčí zdlouhavé hledání. Pořadač na léky či vitamíny lze jednoduše od láhve oddělit a můžete používat láhev i pořadač zvlášť. Zavírací vrchní víko láhve slouží také jako nalévací hrníček. Láhev má také speciální čtyři nožky na její pokládání. Baleno v krabici.

Obsah balení : 1 x dávkovač léků na 7 dní a láheh s obsahem 600 ml. Materiál : abs plast bpa free. Rozměry : láhev - výška 23 cm a průměr 7,8 cm, organizér - délka 15,5 cm, výška 1,3 cm a šířka 3,6 cm.

!!! NENÍ VHODNÉ PRO MYTÍ V MYČKÁCH NA NÁDOBÍ ČI PRO OHŘÍVÁNÍ NÁPOJŮ V MIKROVLNNÝCH TROUBÁCH - DOPORUČUJEME RUČNÍ MYTÍ POD TEKOUCÍ VODOU !!!

!!! BARVU LÁHVE UVÁDĚJTE V OBJEDNÁVCE !!!
  • 19. 10. 2020, 21:04

  • Zobrazení

    163

  • Oblíbené

    0

Kategorie