Zobrazit přihlášovací formulář

DĚTSKÁ PŘILBA H400 Jr FIALOVÁ ,NOVÁ! NENOŠENÁ.

Administrace

DĚTSKÁ PŘILBA H400 Jr FIALOVÁ ,NOVÁ! NENOŠENÁ.

390 Kč 699 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 75 Kč
Určeno pro mladé lyžaře a snowboardisty, kteří hledají přilbu s tvrdými chrániči uší. Dětská přilba H 400 Jr (M) SKI-SNOWBOARD purple17,velmi dobře kryje hlavu a dobře drží. Má tvrdé chrániče uší a v zadní části dotahovací kolečko pro nastavení…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 28. 11. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DĚTSKÁ PŘILBA H400 Jr FIALOVÁ ,NOVÁ! NENOŠENÁ.

390 Kč
  • Popis zboží
Určeno pro mladé lyžaře a snowboardisty, kteří hledají přilbu s tvrdými chrániči uší.
Dětská přilba H 400 Jr (M) SKI-SNOWBOARD purple17,velmi dobře kryje hlavu a dobře drží. Má tvrdé chrániče uší a v zadní části dotahovací kolečko pro nastavení velikosti. Je vhodná pro děti cca 8 -11 LET. vč. originál vysaček. NOVÁ!
Dotahovací systém Turnring umožňuje přesné a spolehlivé dotažení přilby. Tento snadno přístupný systém zajišťuje snadné a přesné nastavení i s lyžařskými rukavicemi. Systém je bezpečný a jeho používání je velmi pohodlné. Pro utažení otočte kolečkem doprava, pro povolení naopak doleva.
Konstrukce Hard Shell zaručuje zvýšenou pevnost a odolnost přilby. Tento typ konstrukce se zakládá na vnější skořepině z materiálu ABS vyrobeného technologií vstřikování, schopného odolat i nejprudším nárazům. Je vysoce odolná a prodlužuje životnost přilby v případě pádu. Vnitřní výplň z EPS absorbuje otřesy při nárazu. Přilbu, která nebyla vystavena většímu nárazu, se doporučuje měnit každých 5 let.
Norma EN 1077 je evropská norma o přilbách používaných k ochraně hlavy při sjezdovém lyžování a snowboardingu. Tato norma stanovuje metody testování na schopnost tlumit nárazy a odolnost vůči proražení.
Helmu máme vč. původních cedulek, nenošenou, nezkoušenou.
  • Značka

    WEDZE

  • Rozměry

    52–56 20 7/8-22 (M)

  • 7. 3. 2021, 9:43

  • Zobrazení

    316

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Prostírání pro 2, háčkované 6 kusů

Kategorie