Zobrazit přihlášovací formulář

Digitální chůvička Avent

Administrace

Digitální chůvička Avent

2 800 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Prodám krásnou digitální chůvičku Avent SD 603. Chůvička je používaná, ale v perfektním stavu, plně funkční. Philips AVENT SCD603/00 Digitální elektronická chůvička Philips Avent SDC603/00 s přenosem obrazu a zvuku bez přeslechů, která vám…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 6. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Digitální chůvička Avent

2 800 Kč
  • Popis zboží
Prodám krásnou digitální chůvičku Avent SD 603.
Chůvička je používaná, ale v perfektním stavu, plně funkční.


Philips AVENT SCD603/00
Digitální elektronická chůvička Philips Avent SDC603/00 s přenosem obrazu a zvuku bez přeslechů, která vám usnadní monitorování vašeho dítě ve dne i v noci. Díky vysoce kvalitní barevné LCD obrazovce s úhlopříčkou 2,4 palce (61 mm) svoje dítě nejen uslyšíte, ale i uvidíte. Obrazovka je vybavena systémem nočního vidění, takže máte dokonalý přehled o svém dítěti v každé denní i noční době. Pokud vaše dítě začne vydávat jakýkoliv zvuk, signální jednotka na rodičovské jednotce se rozsvítí a upozorní vás. Tato elektronická chůvička je ideálním pomocníkem pro dokonalý přehled o vašem dítěti a pro jeho bezpečný spánek. Zajisté oceníte i možnost připojení až 4 dalších kamer. Napájet chůvičku lze přímo z elektrické sítě nebo z akumulátoru. Přítomen je i indikátor vybití baterie.
Dosah až 150 metrů
Chůvička dosáhne až do 150-ti metrů ve venkovním prostředí a do 30-ti metrů v budově. Poskytuje vám maximální svobodu pohybu. Pokud se přece jen dostanete mimo její dosah, je zde praktické výstražné znamení.
Variabilní umístění
Kameru lze umístit i na stěnu, pomocí speciálního adaptéru. Nestane se, že by jste nenašli místo pro umístění kamery s perfektní viditelností na vaše miminko.
  • 13. 4. 2018, 6:56

  • Zobrazení

    76

  • Oblíbené

    0

Kategorie