Zobrazit přihlášovací formulář

Srdíčko pro Vaše miláčky AKČNÍ CENA

Administrace

Srdíčko pro Vaše miláčky AKČNÍ CENA

880 Kč 950 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Když se spojí dvě srdce, vznikne vždy něco krásného a jedinečného. V rámci dětské kolekce představujeme Srdce pro miminko. Velikost "srdce" je 225x200*5 mm; jméno je zakomponováno přímo do těla srdce; ozdoby s porodními údaji mají cca. 40mm. Materiál PLA …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 3. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Srdíčko pro Vaše miláčky AKČNÍ CENA

880 Kč
  • Popis zboží
Když se spojí dvě srdce, vznikne vždy něco krásného a jedinečného. V rámci dětské kolekce představujeme Srdce pro miminko. Velikost "srdce" je 225x200*5 mm; jméno je zakomponováno přímo do těla srdce; ozdoby s porodními údaji mají cca. 40mm. Materiál PLA /ekologický a biologicky odbouratelný/, široké spektrum barev, které lze dle individuálních potřeb kombinovat. Pro instalaci na zeď jsou v horní části zadní strany srdce připraveny dva otvory pro hřebíčky; případně lze připevnit oboustannou lepenkou.
Sdělte nám do zprávy jméno miminka, datum a čas narození, jeho velikost a porodní váhu; preferovanou kombinaci barev; připravíme Vám několik grafických návrhů. Věříme, že si vyberete - případně upravíme dle připomínek k Vaší maximální spokojenosti.
Materiál: PLA
Výkres a tisk: 3Dtvorba
  • 10. 5. 2019, 15:26

  • Zobrazení

    10

  • Oblíbené

    0

Kategorie