Zobrazit přihlášovací formulář

@@@Bluetooth inteligentní reproduktor květináč@@@

Administrace

@@@Bluetooth inteligentní reproduktor květináč@@@

299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ : BÍLÝ, RŮŽOVÝ !!! Bluetooth hudební květináč. Můžete vložit hlínu a své oblíbené rostliny dovnitř květináče. Je to kouzelný květináč, hudba a noční světlo. Při přepnutí režimu bluetooth, můžete připojit zařízení které podporuje…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@Bluetooth inteligentní reproduktor květináč@@@

299 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ : BÍLÝ, RŮŽOVÝ !!! Bluetooth hudební květináč. Můžete vložit hlínu a své oblíbené rostliny dovnitř květináče. Je to kouzelný květináč, hudba a noční světlo. Při přepnutí režimu bluetooth, můžete připojit zařízení které podporuje technologii bluetooth. Je to kreativní květináč plný vitality. Prostřednictvím vestavěného senzoru se květináč promění k nepoznání. Všechny návštěvy tímto produktem doslova šokujete. !!! BARVU REPRODUKTORU UVÁDĚJTE V OBJEDNÁVCE !!!

Bluetooth květináč je voděodolný. Měnící led podsvícení. Signál 90 dB. Frekvenční rozsah 20 ~ 20KHz. Bluetooth přenosová vzdálenost 10 metrů. Kapacita baterie 1200 mAH. Jack 3,5. Kabel micro USB a USB. Provozní napětí 3.7V. Nabíjecí parametry 5V 1A. Led diody. Doba nabíjení 4 hodiny. Hrací doba cca 6 až 12 hodin. Rozměr : vrchní průměr 10 cm, spodní průměr 7 cm a výška 12 cm. Materiál abs plast. Baleno v krabici.

!!! BARVU BLUETOOTH KVĚTINÁČE UVÁDĚJTE V OBJEDNÁVCE !!!
  • 16. 9. 2020, 20:28

  • Zobrazení

    197

  • Oblíbené

    1

Kategorie