Zobrazit přihlášovací formulář

! Hvězdná Beruška - projektor /usínáček

Administrace

! Hvězdná Beruška - projektor /usínáček

599 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Zcela NOVÁ, pouze vybalená, včetně originál krabice a návodu. Dostali jsme k minulým vánocům, ale s usínáním nemáme problém a už jsme na ni velcí :) Původní cena: 850,- Kč. Popis prodejce: Interaktivní hračka, která promění každý pokojík v noční…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

! Hvězdná Beruška - projektor /usínáček

599 Kč
  • Popis zboží
Zcela NOVÁ, pouze vybalená, včetně originál krabice a návodu. Dostali jsme k minulým vánocům, ale s usínáním nemáme problém a už jsme na ni velcí :) Původní cena: 850,- Kč.
Popis prodejce:
Interaktivní hračka, která promění každý pokojík v noční hvězdnou oblohu ve třech příjemných barvách! Pomáhá dětem překonat strach ze tmy a lépe usnout.


VĚK 0+ Pomáhá dětem usnout, promítá hvězdnou oblohu s 8 souhvězdími. Originální hračka výrobce Cloud b., která promění každý pokojík v noční hvězdnou oblohu ve třech příjemných barvách! Pomáhá dětem překonat strach ze tmy a lépe usnout. Vplujte do pokojného spánku pod překrásnou oblohou plnou hvězd. Promítá noční oblohu se skutečnými souhvězdími, která pokryje celý strop i stěny pokoje. Promítá měsíc a hvězdy se 7 skutečnými souhvězdími na všechny stěny i strop pokoje, které je snadné najít díky promítanému Měsíci.
Svítí ve 3 relaxačních barvách: rubínově červená , safírově modrá, smaragdově zelená. Automatické vypnutí po 45 minutách nebo funkce okamžitého zhasnutí. Hračka je napájena 3ks AAA baterií.
Ideální pro věk od 0 let i dospělé Všechny výrobky Cloud b jsou vyrobeny pouze z materiálů vysoké kvality, které prošly přísným testováním v certifikovaných laboratořích. Podle určeného věku mají atesty na použití dětmi již od narození. Pokud chcete bezpečné hračky pro vaše děti, volte originál Cloud b. Všechny použité materiály na hračkách Cloud b jsou testované a odpovídají normě na hračky EN71 a nesou označení CE.
  • 28. 10. 2019, 17:32

  • Zobrazení

    29

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Krásná fleesová mikina Umbro
Skládací koloběžka 16/12''

Kategorie