Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Týdenní pořadač léků a vitamínů Pill Box @@@

Administrace

@@@ Týdenní pořadač léků a vitamínů Pill Box @@@

119 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Organizer na léky a vitamíny Pill Box. Uspořádejte si pilulky a vitamíny. Organizér Pill Pro má sedm přenosných zásobníků, jeden pro každý den v týdnu. Pořadače léků a vitamínů jsou odděleny, aby se léky nepomíchaly - pro lepší…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Týdenní pořadač léků a vitamínů Pill Box @@@

119 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Organizer na léky a vitamíny Pill Box.

Uspořádejte si pilulky a vitamíny. Organizér Pill Pro má sedm přenosných zásobníků, jeden pro každý den v týdnu. Pořadače léků a vitamínů jsou odděleny, aby se léky nepomíchaly - pro lepší přehled při jejich výběru. Nikdy již nezmeškáte dávkování - každá pilulka má své místo po celý týden. Praktický geniální pomocník bude hýčkat vaše léky. Jednoduše vytáhněte zásobník, který potřebujete pro daný den a zásobník následujícího dne automaticky spadne na místo k použití. Odnímatelný kryt usnadňuje opětovné naplnění pořadačů. Elegantní a diskrétní design. Elegantní a mobilní zásobníky jsou diskrétní, snadno se vejdou do peněženek nebo do kabelek, kapes od kalhot atd. Snadné otevření - skvělé pro ty, kteří mají omezenou sílu rukou nebo artritidu. Odnímatelný kryt pro jednoduché doplnění. Skvělé i pro celou rodinu. Materiál abs plast. Obsah organizéru : víko, 7 pořadačů a samotný organizer. Barva šedá. Baleno v krabici.

Rozměr samotného organizéru : výška 12 cm, šířka 9,5 cm, hloubka 6 cm. Rozměr jednotlivých pořadačů : šířka 8,8 cm, hloubka 5,2 cm, výška 1,5 cm.
  • 19. 10. 2020, 21:04

  • Zobrazení

    198

  • Oblíbené

    0

Kategorie