Zobrazit přihlášovací formulář

Zimní softshellové boty vel. 41 NOVÉ !!

Administrace

Zimní softshellové boty vel. 41 NOVÉ !!

699 Kč 999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Rezervace
Doprava: od 0 Kč
Dokonalá zimní obuv vhodná pro dívky i maminky a to pro všestrané využití ve měste i na horách. Barva - Tmavě modrá s detaily v černé. Svrchní materiál- softshell + Tripletex-membrána. Velikost od výrobce uvedená 41 a vnitřní rozměr námi změřený…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zimní softshellové boty vel. 41 NOVÉ !!

699 Kč
  • Popis zboží
Dokonalá zimní obuv vhodná pro dívky i maminky a to pro všestrané využití ve měste i na horách.

Barva - Tmavě modrá s detaily v černé.

Svrchní materiál- softshell + Tripletex-membrána.

Velikost od výrobce uvedená 41 a vnitřní rozměr námi změřený je 27 cm. Tyto boty se vyrábí ve vel. 36 - 41. Najdete v dané velikosti.

Boty jsou vybaveny membránou TRIPLETEX, která zamezuje proniknutí vody dovnitř obuvi a přitom odvádí vlhkost od chodidla ven. Tím udrží nohu v suchu a v teple. Svrchním materiálem je pak již zmíněný softshell, který je voděodolný. Boty jsou vyššího střihu, zapínání je na kalsický zip, který má vnitřní krytku proti pronikání vlhkosti. Ve vrchní části je možnost utáhnutí obuvi pomocí tkaničky ukončené olivkou. Uvnitř je obuv vyteplena fleecovým materiálem polar, takže nožka bude v teple i v opravdu velké zimě. Vnitřní vložka je vyndávací a textilní. Podešev je z pružného a ohebného materiálu. Pata i špice je zpevněná. Boty jsou lehké a pohodlné, ačkoliv působí robustním dojmem.


Botky jsou NOVÉ, doklad je samozřejmostí. U nás máte záruku jistou a pokud by jste netrefili tu správnou velikost můžete do 14i dní dle zákona boty vrátit či vyměnit za jiné.
Přejeme Vám příjemné nakupování, Tým Botatex.
  • 23. 9. 2019, 16:00

  • Zobrazení

    183

  • Oblíbené

    0

Kategorie