Zobrazit přihlášovací formulář

4 x zimní čepice + 5 x rukavice + 2 x nákrčník

Administrace

4 x zimní čepice + 5 x rukavice + 2 x nákrčník

155 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
Doprava: od 0 Kč
4 zimní čepice - tři z nich jsou nošené a jedna je zcela nová, nenošená - ta šedo-černá pruhovaná - zn. STING ( ve druhé řadě na konci), vel. neuvedena, je krásně pružná a poddajná - výška cca 22,5 cm, obvod vyloženě dle potřeby - roztáhne se pohodlně i…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 1. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

4 x zimní čepice + 5 x rukavice + 2 x nákrčník

155 Kč
  • Popis zboží
4 zimní čepice - tři z nich jsou nošené a jedna je zcela nová, nenošená - ta šedo-černá pruhovaná - zn. STING ( ve druhé řadě na konci), vel. neuvedena, je krásně pružná a poddajná - výška cca 22,5 cm, obvod vyloženě dle potřeby - roztáhne se pohodlně i na dospěláka. Hned vedle ní je černá čepce Raster - ta je používaná velmi málo, nezničená, obvod uveden 52-54 cm - rozhodně se natáhne mnohem více, je hezky pružná a pohodlně se přizpůsobí, její výška je 21 cm. Celá černá - zn. CAPU - je nošená, nezničená. Uvnitř čepice je našitý pás z jemňounkého flísu, velikost na štítku je psaná L, její výška je také cca 21 cm. Ta horní šedo- černá STRAUSS - je nošená a praná, nezničená., obvod neuveden - krásně ale pruží a pohodlně se natáhne, výška je cca - 21,5 cm.
ZDARMA k čepicím přidávám rukavice prsťáky - 5 párů a ještě přidávám dva nákrčníky - oba černé, jeden je spíše jako rolák a druhý je takový ten tunel. Čepice jsou velikostně na kluka cca - 8-12 let.
Prodej pouze takto spolu - jak je nafoceno za 155,- Kč za vše dohromady.
  • 2. 11. 2019, 20:25

  • Zobrazení

    20

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

triko, tričko soul&glory vel. 152/158
šedá mikina, mikča GT - nenošená
chlapecké triko, tričko vel. 158
sportovní, elastické kraťasy ADIDAS
Český jazyk v kostce - cvičebnice

Kategorie