Zobrazit přihlášovací formulář

Eucerin atopicontrol sprchový a koupelový olej

Administrace

Eucerin atopicontrol sprchový a koupelový olej

399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
EUCERIN UREA 10% těl.ml.400ml+sprch.ol.400ml ZDARM Regenerační tělové mléko na atopickou pokožku Eucerin Urea 10% obsahuje unikátní kombinaci aktivních látek. Urea a přirozené hydratační faktory vážou vlhkost uvnitř pokožky a podporují tak hydrataci…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 3. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Eucerin atopicontrol sprchový a koupelový olej

399 Kč
  • Popis zboží
EUCERIN UREA 10% těl.ml.400ml+sprch.ol.400ml ZDARM

Regenerační tělové mléko na atopickou pokožku Eucerin Urea 10% obsahuje unikátní kombinaci aktivních látek. Urea a přirozené hydratační faktory vážou vlhkost uvnitř pokožky a podporují tak hydrataci jejích horních vrstev. Ceramid-3 posiluje přirozenou ochrannou bariéru kůže, čímž zabraňuje jejímu vysušování a účinky vnějších vlivů. Glucoglycerol napomáhá kvalitní dlouhotrvající hydrataci. Regenerační tělové mléko na atopickou pokožku Eucerin Urea 10% je vhodné pro každodenní péči o šupinatou atopickou pokožku se sklonem ke svědění. Velmi dobře se hodí také k ošetření oslabené pokožky starších osob a diabetiků i jako součást komplexní péče při dermatologické léčbě atopického ekzému, lupénky nebo ichtyózy. Regenerační tělové mléko na extra suchou pokožku Eucerin Urea 10% neobsahuje alkohol, barviva, parabeny a není parfemované. 
Sprchový a koupelový olej Eucerin AtopiControl obnovuje ochrannou kožní bariéru a chrání pokožku před vysoušením. Je vhodný pro každodenní péči o atopickou pokožku. Díky obsahu více než 50 % omega olejů a dalších přírodních olejů zjemňuje pokožku, chrání ji před dalším vysoušením a zmírňuje svědění. Sprchový a koupelový olej Eucerin AtopiControl je vhodný pro dospělé i děti od 3 měsíců věku. U kojenců je doporučováno jeho použití jen jako přísada do koupele. Všechny výrobky řady Eucerin AtopiControl jsou bez parfemace, barviv a parabenů.
  • 4. 6. 2019, 22:44

  • Zobrazení

    29

  • Oblíbené

    0

Kategorie