Zobrazit přihlášovací formulář

Kytičkový komplet NEXT 5-ti dílný

Administrace

Kytičkový komplet NEXT 5-ti dílný

1 149 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 104 Kč
Kytičkový komplet: pletené bolerko, tunika, manšestrové kraťasy a sukně, čepička. Vše NEXT, značená velikost 9-12m, nositelné déle. Pouze čepička je ruční práce. Vhodné pro holčičku na jaro a podzim. 1. Růžové pletené bolerko - vesta Nádherná růžová…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kytičkový komplet NEXT 5-ti dílný

1 149 Kč
  • Popis zboží
Kytičkový komplet: pletené bolerko, tunika, manšestrové kraťasy a sukně, čepička. Vše NEXT, značená velikost 9-12m, nositelné déle. Pouze čepička je ruční práce. Vhodné pro holčičku na jaro a podzim.

1. Růžové pletené bolerko - vesta
Nádherná růžová pletená vestička - bolerko. Krátký rukávek, zdobené. Protkávané stříbrnou nitkou. Zapínání na 2 knoflíčky. Nošené, ve velmi dobrém stavu, bez vad.

2. Manšestrové béžové kraťasy s kytičkou
Béžové manšestrové kraťásky s výšivkou kytiček. Skvělé do kozaček, k punčocháčkům. V pase vzdadu do gumy, zapínání na knoflík. Kapsičky, prošívání. Nošené, ve velmi dobrém stavu, bez vad.

3. Bílá kytičková tunika
Nádherné delší bílé triko - tunika s dl.rukávem. Živůtek bohatě zdobený aplikacemi kytiček. Výšivka je i na ZD. Nošené, ve velmi dobrém stavu, bez vad.

4. Růžová manšestrová kytičková skládaná sukně
Nádherná široká manšestrová kytičková sukýnka. Světle růžová se zelenkavými kytičkami. Skládaná. V pase vzadu do gumy (je v pase kousek zabraná). Nošená, ve velmi dobrém stavu, bez vad.

5. Nádherná háčkovaná čepička z příjemné příze, kytičková ke kompletu. Nošená v dobrém stavu.

Další věci a komplety ze stejné kytičkové kolekce - velurové sako, vyteplený růžový kabát a zelený jarní kabát ve vel. 86, boty. viz fotky
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    80

  • Rozměry

    1. Bolerko: d 25 cm, šířka průramky 26 cm.2. Kraťasy: d. 26 cm, pas šířka 21 cm.3. Tunika: d. 36 cm, šířka průramky 25.5 cm, rukáv 31 cm.4. Sukně: délka 23.5 cm, pas šířka 21 cm (v klidu)5. Čepička: šířka 21 cm, výška 18 cm, na obvod cca do max 45

  • 3. 4. 2022, 22:33

  • Zobrazení

    128

  • Oblíbené

    0

Kategorie