Zobrazit přihlášovací formulář

Autoservis - dílna Hot Wheels zn. Klein

Administrace

Autoservis - dílna Hot Wheels zn. Klein

799 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Tento autoservis je naprosto plnohodnotná dílna, a klukům kteří milují rozebírání zajistí určitě spoustu hodin zábavy. Lze rozmontovat a rozebrat vše na co se podíváte: motor, svíčky, chladič, kola, celé blatníky, "pérování", světla, startér... U nás…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Autoservis - dílna Hot Wheels zn. Klein

799 Kč
  • Popis zboží
Tento autoservis je naprosto plnohodnotná dílna, a klukům kteří milují rozebírání zajistí určitě spoustu hodin zábavy. Lze rozmontovat a rozebrat vše na co se podíváte: motor, svíčky, chladič, kola, celé blatníky, "pérování", světla, startér...
U nás byl velice oblíbený, proto už bohužel není bez vadičky: chybí některé samolepky (jedno přední světlo a na blatnících byly nalepené plameny), někam se nám zatoulal jeden šroubovák, lze ale snadno vše montovat rukou, použít zbylý klíč nebo nahradit jiným křížovým šroubovákem z podobných hraček. Přidáváme neoriginální šroubovák, který při protáčení vydává zvuk :)
Volant měl funkční klakson, který myslím už příliš nefungoval, stejně tak startér po otočení klíčku v zapalování vydával zvuk, ale také už nejspíš pouze po zásahu šikovného tatínka. Světlomety po zapnutí svítí.
Startér a světlomety jsou vybavené červeným tlačítkem, po jehož stisknutí nefunguje zvuk či světlo a simuluje se tak, že díl je rozbitý a je potřeba ho opravit. To se provede jeho vymontováním, a stisknutím pidi tlačítka na daném dílu, které bez vymontování není přístupné. Tím je díl opět funkční a lze ho osadit a zašroubovat zpět... Nepřeberné množství námětů k hraní :) Malí kutilové jistě uvítají možnost opravovat "opravdový" motor, kola se dají odmontovat a po opravě defektu zase vrátit zpět, atd. atd. Pod volantem je zabudovaný jakýsi hever, na který jde přimontovat ještě přibalená malá dráha (skluzavka) pro autíčka - nejsou součástí, pasují malé angličáky :) Chybí původní kryt - kapota, která se musela zapřít na boku podpěrkami a malému několikrát skřípla prsty, tak už jsme ji nenasazovali a manžel nejspíš vyhodil. I přes nedostatky však stále velmi pěkná hračka, která zabaví. Původní cena 2.500,- Kč.
  • Značka

    KLEIN

  • Velikost

    104

  • Rozměry

    cca: 55 výška x 36 šířka x 45 cm hloubka

  • 11. 3. 2019, 23:06

  • Zobrazení

    41

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Lego Architecture London 21034
Skládací koloběžka 16/12''
Krásná fleesová mikina Umbro
Huňatá chlupatková mikina
Měkoučká chlupatá mikina
Měkoučká chlupatá mikina
Péřová bunda McKinley
Lyžařská souprava bundy a kalhot Loap
Huňatá chlupatková mikina
Sněhule Cortina

Kategorie