Zobrazit přihlášovací formulář

Otočná zahrádka Lamaze

Administrace

Otočná zahrádka Lamaze

570 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Hrací deka je hraná dcerkou, stále moc hezká, jen je trochu poškrábané zrcátko, jinak je bez vad. Unikátní otočná podložka Lamaze Otočná zahrádka, která je vhodná pro děti od narození, bude Vaše miminko motivovat ke hře na bříšku, která je velmi…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 8. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Otočná zahrádka Lamaze

570 Kč
  • Popis zboží
Hrací deka je hraná dcerkou, stále moc hezká, jen je trochu poškrábané zrcátko, jinak je bez vad.

Unikátní otočná podložka Lamaze Otočná zahrádka, která je vhodná pro děti od narození, bude Vaše miminko motivovat ke hře na bříšku, která je velmi důležitá pro posílení krčního a zádového svalstva.
Kombinace otočného mechanismu a podložky plné hraček bude dítě podněcovat ke zkoumání atrakcí, tím si dítě začne posilovat krční a zádové svaly.
Otočná zahrádka zpočátku Vaše novorozeně jemně houpe, navozuje u něj pocit bezpečí a zároveň je stimuluje ke zvedání hlavičky a tím i posilování krčních svalů.
Jakmile krční a zádové svaly dítěte zesílí, což nastává mezi 3-5 měsícem věku dítěte, naučí se děťátko vzpírat, otáčet a pohybovat po podložce, aby ji mohlo prozkoumat.
Až dítě zvládne polohu na bříšku, začne se zvedat a lézt, podložka Vám zůstane jako zábavný hrací kobereček, který můžete složit a vzít kamkoliv s sebou.

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48 / ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy je prohlášení o shodě CE.

Rozměry: 70 x 70 x 13,5 cm (šířka x hloubka x výška)
  • 18. 8. 2018, 20:10

  • Zobrazení

    8

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Šmoulí 3D kartičky
Zajíček se srdíčkem
Heboučká kabelka s pejskem
Pejsci
Hračky z McDonalds
Plyšové pouzdro myška
Hračky a přívěsky
Hračky a přívěsky
Hračky z McDonalds
Srdíčka
Tričko Tommy Hilfiger
Tílko Benetton

Kategorie