Zobrazit přihlášovací formulář

Těhotenské teplé softshellové kalhoty, čes.výrobce

Administrace

Těhotenské teplé softshellové kalhoty, čes.výrobce

999 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 99 Kč
Softshellové kalhoty Silvie jsme začali šít na základě velké pooptávky po našem prvním typu softshellových těhotenských kalhot, které jsme šili asi jediní na českém trhu ( pokud víme :-) ). Pustili jsme se do jejich výroby vycházejíc ze zkušeností s…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 12. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Těhotenské teplé softshellové kalhoty, čes.výrobce

999 Kč
Koupit
Softshellové kalhoty Silvie jsme začali šít na základě velké pooptávky po našem prvním typu softshellových těhotenských kalhot, které jsme šili asi jediní na českém trhu ( pokud víme :-) ). Pustili jsme se do jejich výroby vycházejíc ze zkušeností s absolutním nedostatkem těhotenských sportovních kalhot do chladného počasí.

Novým střihem Silvie přinášíme ještě "vychytanější" typ- hlavním rozdílem je vysoký pás na bříško, volnější střih ( hlavně přes boky a stehna ), dvě funkční kapsy na zip a o 2cm delší nohavice s regulací ( lze je stáhnout a tím i zrkátit a vypadjí velmi dobře i na menších ženách, aniž by si je musely nechat zkracovat ). Navíc jsou tyto kalhoty ozdobně prošívané, což je nejenom hezké, ale i důmyslné díky zmenšujícímu efektu na pozadí. :-)

Softshellové kalhoty využijete od podzimu do jara. Pokud pod ně v zimě použijete punčocháče nebo legíny, vystačíte s nimi i na sněhu.

Kalhoty jsou ušité ze softshellu- složení softshellu je: vrchní vrstva 100% polyester, membrána 100% polyuretan, vnitřní vrstva fleece ( = 100% polyester ) v síle cca 320 g/m2. Odolnost materiálu:10.000 vodní sloupec, 3.000 prodyšnost g/m2/24hod. Softshell je vynikající moderní materiál, v němž se budete v chladnějších i opravdu chladných dnech cítit výborně, a vydrží Vám léta, je opravdu velmi odolný. Zároveň není potřeba jej neustále prát, leckdy stačí jen omýt jej vlhkým hadříkem.

Tyto kalhoty mají vysoký bavlněný úpletový pás na bříško ( 94% bavlna + 6% elastan ) , stejný jako u našich legín. Tento pás Vám zahřeje bříško a záda, i když se ohnete, můžete jej ale i přehnout napůl a mít jej pod bříškem, jestli Vám to tak bude pohodlnější. Zároveň Vám možnost ohrnutí pásu umožní nosit kalhoty i po porodu. I porodu oceníte látku na bedrech, která Vás zahřeje, a při
  • Velikost

    44

  • 31. 1. 2021, 12:26

  • Zobrazení

    253

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Lněné kalhoty - čoko hnědé
Lněné kalhoty - černé
Nové
M
JOŽÁNEK

Lněné kalhoty - černé

Lněné kalhoty - čoko hnědé
Dětské bavlněné punčocháče se šlemi.
Dívčí tenisky Befado, certifikovaná obuv
Dětské punčocháče-Výprodej Loana
Dětské punčocháče-Výprodej Loana

Kategorie