Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Green Laser Pointer + příslušenství @@@

Administrace

@@@ Green Laser Pointer + příslušenství @@@

349 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Laser + Dobíjecí baterie + Nabíječka. Green laser pointer poslouží k ukazování zelené přímky či různých tvarů při projekci nebo jen tak k zábavě. Využití při nasvícení na tabuli v přírodě atd. Velmi vhodný nástroj pro výuku.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Green Laser Pointer + příslušenství @@@

349 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Laser + Dobíjecí baterie + Nabíječka.

Green laser pointer poslouží k ukazování zelené přímky či různých tvarů při projekci nebo jen tak k zábavě. Využití při nasvícení na tabuli v přírodě atd. Velmi vhodný nástroj pro výuku. Laser využívá nejmodernější technologie optiky. Rukojeť je protiskluzová. Laser je odolný vůči vodě. Součástí je také nástavec pro režim ukazatele různých tvarů. Klíče, které jsou také součástí umožňují šetřit baterii a ohlídat jí proti ztrátě - on/off. Vyhněte se svícení do očí, paprsek může poškodit oko. Napájení 6800 mAh 4.2V li-ion baterie. Materiál kov. Barva laseru je černá. Barva světla je zelená. Rozměry laseru : délka 16 cm x průměr 2,3 cm. Dosah : od 200 metrů až po několik kilometrů. Pracovní teplota : od +15°C až DO +35°C. Čas dobíjení : 3 až 5 hodin. Odolnost proti dešti. Balení obsahuje : laser, nástavec na tvary, 2 x klíč, dobíjecí baterie, sitová nabíječka a adaptér do zásuvky. Vše baleno v krabici.

!!! UPOZORNĚNÍ : PŘÍSNÝ ZÁKAZ K OSVĚTLOVÁNÍ AUTOMOBILŮ, AUTOBUSŮ, LETADEL ATD. A TAKÉ K PŘÍMÉMU SVÍCENÍ KOMUKOLIV DO OČÍ !!!
  • 24. 3. 2019, 21:02

  • Zobrazení

    8

  • Oblíbené

    0

Kategorie