Zobrazit přihlášovací formulář

Nabízím 3 přivýdělky

Administrace

Nabízím 3 přivýdělky

0 Kč 4 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
Nabízím tři spolehlivé přivýdělky, které mám osobně odzkoušeny a prověřeny. Pracuji takto již od roku 2009 a jsem maximálně spokojená. Já osobně jsem příležitost k přivýdělku hledala docela dlouho. Vyzkoušela jsem téměř vše, co se nabízí na různých…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 2. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nabízím 3 přivýdělky

0 Kč
  • Popis zboží
Nabízím tři spolehlivé přivýdělky, které mám osobně odzkoušeny a prověřeny. Pracuji takto již od roku 2009 a jsem maximálně spokojená.

Já osobně jsem příležitost k přivýdělku hledala docela dlouho. Vyzkoušela jsem téměř vše, co se nabízí na různých portálech, ale zůstala jsem jen u těch firem, kde opravdu vydělávám.

Původně jsem hledala manuální práci doma, ale přišla jsem o iluze a zbylo jen zklamání. Takováto práce doma je opravdu téměř nedostupná a proto jsem vyzkoušela to, co je dostupné, tedy MLM.

Vydělávám referenčním marketingem, tj. doporučováním a to fomou inzerátů. Nikam nechodím, nikomu nic nevnucuji ani nepodbízím - pracuji pouze přes internet. Potřebuji jen na trochu času denně, které věnuji aktualizaci inzerátů a odpovědím na maily a občasným objednavkám. Lidi se sami zajímají, protože zboží znají. Mám tedy navíc zisk z přímého prodeje.

Spolupracuji s firmou FM World (parfémy, makeup, luxusní kosmetika, telova i bytová kosmetika, potr.doplnky) a ESSENS (parfémy, přírodní léčebná kosmetika, potravinové doplňky). Nově také s formou PROUVÉ ( parfémy a bytová kosmetika)

Pokud máte zájem, napište si o podrobnější informace k jednotlivým nabídkám, ráda odpovím.


Pokud máte rádi vůně, budu ráda, když se připojíte
  • 31. 1. 2019, 14:33

  • Zobrazení

    23

  • Oblíbené

    0

Kategorie