Zobrazit přihlášovací formulář

Nabízím poradenství začínajícím podnikatelům/kám

Administrace

Nabízím poradenství začínajícím podnikatelům/kám

Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
SEO, marketing, PPC, feed, direct mail... Pro Vás neznámá slova. Potřebujete poradit, jak založit a vést eshop? Uvažujete o založení podnikání nebo už jste začali podnikat a nevíte, jak dál? Potřebujete poradit se založením živnosti? Nevíte, kde všude…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 2. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nabízím poradenství začínajícím podnikatelům/kám

  • Popis zboží
SEO, marketing, PPC, feed, direct mail... Pro Vás neznámá slova. Potřebujete poradit, jak založit a vést eshop? Uvažujete o založení podnikání nebo už jste začali podnikat a nevíte, jak dál? Potřebujete poradit se založením živnosti? Nevíte, kde všude máte hledat ty správné zákazníky? Máte mnoho dalších dotazů ke svému podnikání? Ráda vám poradím. Mám dlouholeté zkušenosti jak s vedením eshopu, tak v marketingu výrobní společnosti.
Konzultace můžeme vést buď emailem nebo po Skypu. Pokud jste z okr. Tábor, můžeme se i setkat.
Poradím například jak vybrat poskytovatele šablony internetového obchodu, jak správně ho nastavit, jak komunikovat se zákazníky, jakého vybrat přepravce atd. Pokud neplánujete zakládat eshop, ale máte jiné podnikání, pomohu i Vám. Obraťte se na mne, při první nezávazné konzultaci si dohodneme podmínky případné spolupráce.

Veronika
  • 23. 12. 2018, 23:29

  • Zobrazení

    6

  • Oblíbené

    0

Kategorie