Zobrazit přihlášovací formulář

AVENT Sada na ohřívání lahví

Administrace

AVENT Sada na ohřívání lahví

340 Kč 799 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 77 Kč
Používanná zřídka, plně funkční. text internet: AVENT Sada na ohřívání lahví Popis: Sada na ohřívání kojeneckých lahví a dětské stravy představuje rychlý a bezpečný způsob, jak ohřívat odsáté mateřské nebo sušené mléko a jinou dětskou stravu bez…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 3. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

AVENT Sada na ohřívání lahví

340 Kč
  • Popis zboží
Používanná zřídka, plně funkční.

text internet:
AVENT Sada na ohřívání lahví

Popis:

Sada na ohřívání kojeneckých lahví a dětské stravy představuje rychlý a bezpečný způsob, jak ohřívat odsáté mateřské nebo sušené mléko a jinou dětskou stravu bez elektrické energie. 180 ml mléka pokojové teploty ohřeje přibližně za 2,5 minuty.

Ideální na cesty i na domácí krmení přes noc.

Se sadou na ohřívání stačí naplnit termosku vroucí vodou, která zůstane teplá po dobu několika hodin. Kdykoliv pak budete potřebovat ohřát mléko, vložíte láhev do ohřívací nádoby, nalejete vroucí vodu z termosky a uzavřete ochranný kryt. Termoska má kapacitu na ohřívání láhví pro více krmení.

Víko pro snadné nalévání je navrženo tak, aby na cestách nedošlo k žádnému rozlití. Je vybaveno jasně rozlišenými otevřenými a zavřenými pozicemi a je snadno omyvatelné. Ochranné víko nádobky drží dětské láhve bezpečně uvnitř a zajišťuje tak rychlé a bezpečné ohřívání.

Návod k použití:

Jednoduše vložte láhev do nádobky, otevřete nalévací víko předem naplněné termosky a nalijte horkou vodu do nádobky. Zašroubujte víko nádobky pro rychlý, snadný a bezpečný ohřev dětské láhve. Ohřívač lahví je plně kompatibilní se všemi láhvemi a nádobami Philips Avent. Použijte ho pro pohodlný ohřev lahví a nádob na dětské pokrmy.

Ohřívá mléko na cestách:

Nepotřebuje napájení. Tento ohřívač lahví si můžete vzít kamkoliv sebou. Převařená voda zůstane v termosce horká až 6 hodin a může být použita pro ohřev několika lahví.
  • 28. 3. 2018, 20:10

  • Zobrazení

    11

  • Oblíbené

    0

Kategorie