Zobrazit přihlášovací formulář

Oteplovačky - lyžařské kalhoty zimní oteplováky

Administrace

Oteplovačky - lyžařské kalhoty zimní oteplováky

160 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 85 Kč
FIALOVÉ - zn. TECHINFO PROTEST, vel. psaná 152, tmavě fialové, ne tak jako na fotkách.. Spousta kapes, pas upravitelný na suchý zip. Uvnitř šusťákové návleky proti vpadávání sněhu... v oblasti beder vyteplené fleesem. Nastavitelné kšandy. Stav:…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 7. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Oteplovačky - lyžařské kalhoty zimní oteplováky

160 Kč
  • Popis zboží
FIALOVÉ - zn. TECHINFO PROTEST, vel. psaná 152, tmavě fialové, ne tak jako na fotkách.. Spousta kapes, pas upravitelný na suchý zip. Uvnitř šusťákové návleky proti vpadávání sněhu... v oblasti beder vyteplené fleesem. Nastavitelné kšandy.

Stav: nošené, kolena neošoupaná, pouze povrchová zatrhlina - odřeninka, není skrz, není tam dírka, pouze povrchové.... viz. detailní foto, zakroužkováno. Při nošení nepostřehnete.. Jedna kapsa na zadečku nejde zapnout, je tam ohnutý cvoček.

Ošoupané odřené konce nohavic, také nafoceno. Oděrka na krytce zipu, také nafoceno, zakroužkováno.

Vnitřní délka nohavice cca 70-71cm, celková délka kalhot bez kšand cca 95-98cm, pas cca 2x 36-37cm max. Na méně utáhnete suché zipy, případně podrží kšandy... :-)

KHAKI - zn. KILLTEC, vel. psaná 152. Nejsou tak zelené, jako na fotkách, jsou vysloveně tlumeně zelené - khaki. Zadeček neošoupaný, na zadečku skryté kapsy na klasický zip. Kolínka neošoupaná, pouze místy světlejší, ale nic hrozného, při nošení nepostřehnutelné.. Látka neporušená... Konce nohavic neošoupané, v pořádku.. Pas pruží, do gumy. Kšandy nastavitelné. Vnitřní délka nohavice cca 63cm, celková délka kalhot bez kšand cca 89-90cm, pas na maximum nataženo cca 2x 39-40cm. CENA = 210,-
  • 31. 12. 2018, 17:42

  • Zobrazení

    320

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Lehký svetr svetřík MONSTER HIGH triko 146 - 152
Tričko triko s krátkým rukávem léto 146 - 152
Bunda jarní podzimní JARO - PODZIM 146 - 152
RIFLE DŽÍNY ROLL-UP pro slečny... :-)

Kategorie