Zobrazit přihlášovací formulář

Společenská hra - super stav

Administrace

Společenská hra - super stav

180 Kč 280 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Where´s my water? (Kde je moje voda?) je společenská hra od firmy Hasbro, která navazuje na úspěšnou mobilní aplikaci. U nás nevyužita. Je kompletní,včetně návodu. Krokodýlek Swampy by se rád osprchoval, ale ouha!? Neteče voda! Pomoz mu dostat vodu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Společenská hra - super stav

180 Kč
  • Popis zboží
Where´s my water? (Kde je moje voda?) je společenská hra od firmy Hasbro, která navazuje na úspěšnou mobilní aplikaci. U nás nevyužita. Je kompletní,včetně návodu.

Krokodýlek Swampy by se rád osprchoval, ale ouha!? Neteče voda! Pomoz mu dostat vodu zpět do jeho potrubí! Pusť kuličku nálevkou a překonej všechny nástrahy. Hra je určená pro 1-2 hráče a doba hraní se pohybuje od 1é do 30 minut. Balení obsahuje: hrací desku kanalizace, rám, 36 hracích karet, figurku Swampyho, 4 nálevky, vanu a sprchu, dvoudílného jezdce a kryt, 15 kuliček, 10 překážek, 3 kolíky kachniček, 2 kolíky jedu, 30 oválných nárazových kolíků, zadní díl, návod a aršík s tipy a triky. Hra je zábavná, ale velmi jednoduše koncipovaná, a proto je vhodná pro děti už od 5 let věku.
  • 4. 2. 2020, 21:01

  • Zobrazení

    14

  • Oblíbené

    0

Kategorie