Zobrazit přihlášovací formulář

RUKÁVNÍK MINKY COLORS jaro/podzim-sloníci+POLŠTÁŘE

Administrace

RUKÁVNÍK MINKY COLORS jaro/podzim-sloníci+POLŠTÁŘE

200 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
RUKÁVNÍK MINKY COLORS jaro/podzim-sloníci+POLŠTÁŘEK ZDARMA Rukávníky jsou praktickým doplňkem, který ochrání ruce před chladem. V jarním i podzimním období je nutné každou chvíli otírat miminkům nos a s rukavicemi je to velmi obtížné - po několikerém…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 4. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

RUKÁVNÍK MINKY COLORS jaro/podzim-sloníci+POLŠTÁŘE

200 Kč
  • Popis zboží
RUKÁVNÍK MINKY COLORS jaro/podzim-sloníci+POLŠTÁŘEK ZDARMA
Rukávníky jsou praktickým doplňkem, který ochrání ruce před chladem. V jarním i podzimním období je nutné každou chvíli otírat miminkům nos a s rukavicemi je to velmi obtížné - po několikerém sundání a nandání rukavic dáte rukavice do kapes a raději mrznete. Rukávník tomuto zabrání - ruce máte v teple, ale bez rukavic. Rukávníky jsou dosti velké a vhodné i pro kočárky s brzdou i pro tatínky, kteří mají velké ruce. Vrchní vrstva je z bavlněné látky, vnitřní vrstva z MINKY FLEECE a uvnitř jsou zateplené oteplovacím rounem značky Valtherm.
Krásný dětský oboustranný polštářek z Minky COLORS. Polštářek je vyroben ze dvou typů tkanin, Minky a 100% bavlny. Velmi kvalitní materiál, který nepouští barvu a nevyvolává alergické reakce. Složení: 100% bavlna.
Charakteristika:
- materiál: Minky a 100% bavlna
- originální edukační vzory, příjemné, živé barvy
- nepouští barvu a nevyvolává alergické reakce
Látka Minky je dovážena z USA. Díky tkanině Minky s protlačovanými hrbolky se rozvíjí v dětech smysl pro dotek a živé barvy látek přitahují pozornost dětí. Jsou jemné na dotek, hřejivé, tulivé, jedinečné a velmi odlišné od ostatních.
  • 28. 6. 2018, 10:05

  • Zobrazení

    7

  • Oblíbené

    0

Kategorie