Zobrazit přihlášovací formulář

Lego Ninjago Zelený drak

Administrace

Lego Ninjago Zelený drak

959 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Posaď Zeleného nindžu Lloyda na sedlo, popadni otěže a vyleť do vzduchu. Mávej obrovskými křídly Zeleného draka NRG, abys vyletěl co nejvýše a zaútoč na hlídkovou věž nebeských pirátů. Uháněj vzduchem, aby ses vyhnul střelám mobilního katapultu pirátů a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 10. 2017
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lego Ninjago Zelený drak

959 Kč
  • Popis zboží
Posaď Zeleného nindžu Lloyda na sedlo, popadni otěže a vyleť do vzduchu. Mávej obrovskými křídly Zeleného draka NRG, abys vyletěl co nejvýše a zaútoč na hlídkovou věž nebeských pirátů. Uháněj vzduchem, aby ses vyhnul střelám mobilního katapultu pirátů a pomocí vystřelovačů v dračím ocase střelbu opětuj. Připoj se k přízračnému Coleovi, společně porazte bitevního Doubloona a jeho piráty a získejte džinovu čepel!

Obsahuje 5 minifigurek: Lloyda ve vzdušném oblečení, přízračného Colea ve vzdušném oblečení, Bucka, Cyrena a bitevního Doubloona.

Stavebnice Lego podporuje zručnost a rozvíjí tvořivost a fantazii vašeho dítěte. Lego stavebnice zaručuje pevnost, stálobarevnost a přesnost rozměrů - jednoduché sestavení a rozebírání. Věřte, že tato hračka vydrží beze změny celé generace.

Počet dílků: 567
Doporučený věk: od 8 let
  • Značka

    LEGO

  • Rozměry

    Velikost: 567 dílků

  • 13. 1. 2019, 10:04

  • Zobrazení

    52

  • Oblíbené

    0

Kategorie