Zobrazit přihlášovací formulář

Dvě veliké knihy od Anne Suess

Administrace

Dvě veliké knihy od Anne Suess

89 Kč 99 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
leporelo; 255 x 360 mm; 10 stran, na vánočním trhu, při pečení cukroví, pod vánočním stromečkem i v zasněženém lese – všude se dá najít mnoho zajímavého k prohlížení a objevování. Poutavé ilustrace s velkým množstvím detailů dětem představí vánoční…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 20. 11. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dvě veliké knihy od Anne Suess

89 Kč
  • Popis zboží
leporelo; 255 x 360 mm; 10 stran, na vánočním trhu, při pečení cukroví, pod vánočním stromečkem i v zasněženém lese – všude se dá najít mnoho zajímavého k prohlížení a objevování. Poutavé ilustrace s velkým množstvím detailů dětem představí vánoční cukroví a ozdoby, rozzářený vánoční stromeček, sáňkování i krmení zvířátek v lese a spoustu dalších činností a věcí. Holčičky a kluci předškolního věku se tak mohou ponořit do kouzelného světa Vánoc a učit se pozorovat.
Cena za jeden kus, při koupi dohromady, cena 150 Kč.

Poutavé ilustrace této velké obrázkové knížky zvou děvčátka a chlapce v předškolním věku k soustředěnému pozorování a vyprávění. Celostránkové výjevy ze života v medvědím městečku na stránkách přímo ožívají s postavami a vybízejí k dalšímu rozvíjení zobrazených situací. Popusťte uzdu fantazii a vyprávějte, co se na obrázcích děje!
  • 27. 10. 2018, 11:50

  • Zobrazení

    6

  • Oblíbené

    0

Kategorie