Zobrazit přihlášovací formulář

Hra na PS4 Horizon Zero Dawn

Administrace

Hra na PS4 Horizon Zero Dawn

500 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 50 Kč
Nevhodný dárek, jen rozbalená a zkoušená cca 20 minut, pro 12-ti leteho syna nevhodna, prilis tezka. Popis produktu Vzdálená budoucnost Nová éra lidstva V zarostlém postapokalyptickém světě, kde příroda pohltila ruiny zapomenuté civilizace,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 5. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hra na PS4 Horizon Zero Dawn

500 Kč
  • Popis zboží
Nevhodný dárek, jen rozbalená a zkoušená cca 20 minut, pro 12-ti leteho syna nevhodna, prilis tezka.
Popis produktu
Vzdálená budoucnost
Nová éra lidstva
V zarostlém postapokalyptickém světě, kde příroda pohltila ruiny zapomenuté civilizace, přežívají zbytky lidstva jako primitivní kmeny lovců a sběračů. Nadvládu nad novou divočinou teď mají Stroje – obávaní mechaničtí tvorové neznámého původu.

Vylepšeno pro systém PS4 Pro
Tato hra je vylepšena pro systém PS4 Pro – to znamená, že byla aktualizována, aby podporovala supersilný výkon této špičkové technologie.
Užij si vylepšenou grafiku, vyšší snímkovou frekvenci nebo vyšší rozlišení – možnost hrát v 1080p na televizorech HD*.

Vyvrhel, který chce někam patřit
Hraj za Aloy, mladou lovkyni, která se snaží mezi zbytky zapomenuté minulosti objevit svůj osud. Její vlastní kmen se jí už od narození straní, ale Aloy i přesto trénuje svou obratnost, vychytralost a přesnou mušku, aby dokázala lovit Stroje, bránit se před nepřátelskými kmeny a přežít v neúprosné divočině.

Ztracená minulost - Tajemství Předků
Putuj světem plným podivných artefaktů a rozpadajících se ruin, abys odhalil jeho největší tajemství. Jak to, že mu vládnou stroje, a co se stalo s civilizací, která tu byla předtím? Odpovědi na tyto otázky budou mít vliv nejen na Aloy, ale i na celé lidstvo.

Proti silnějšímu nepříteli
Ponoř se do propracovaného PRG příběhu, kterému nechybí ani velmi různorodý systém taktických soubojů. Spoj primitivní výbavu s pokročilou technologií a vytvoř zařízení, která predátory promění v kořist. Vymysli jedinečné strategie, jak odlovit jednotlivé Stroje a zajaté jedince hacknout, aby ti sloužili.

Dynamický svět - Špičková technologie otevřeného světa
Prozkoumej nádhernou krajinu plnou života.
  • 27. 11. 2019, 19:13

  • Zobrazení

    15

  • Oblíbené

    0

Kategorie