Zobrazit přihlášovací formulář

Sportovní kočárek Hartan Topline S vč. příslušenst

Administrace

Sportovní kočárek Hartan Topline S vč. příslušenst

3 200 Kč 3 700 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 200 Kč
Prodám sportovní kočárek značky Hartan Topline S s příslušenstvím (nánožník, pláštěnka, síťka, výměnná kola vše originál zn. Hartan + zdarma růžová podložka). Rok výroby 2012, zakoupen nový v Německu. Kočárek je ve velmi dobrém stavu, vždy používán s…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sportovní kočárek Hartan Topline S vč. příslušenst

3 200 Kč
  • Popis zboží
Prodám sportovní kočárek značky Hartan Topline S s příslušenstvím (nánožník, pláštěnka, síťka, výměnná kola vše originál zn. Hartan + zdarma růžová podložka). Rok výroby 2012, zakoupen nový v Německu. Kočárek je ve velmi dobrém stavu, vždy používán s podložkou. Potah na kočárku je lehce snímatelný, lze prát na 30 stupňů Celsia.
Kočárek vhodný do zimy i do terénu. Přední kolečka uzamykatelná s aretací. Kola jsou odpružená. Možnost nastavit zádovou opěrku do úplného lehu. Lehká manipulace při skládání. Stavitelná výška rukojeti. Sedačku lze otočit po i proti směru jízdy nebo použít přehazovací rukojeť. Kočárek má polstrované 5-ti bodové pásy. Brzda na boku i klasická ruční, což je dobré třeba při jízdě z kopce nebo na bruslích. Bouda sklapovací s průhledným okýnkem. Kočárek je prostorný a lehce ovladatelný. S kočárkem jsme byli velmi spokojeni.
  • 9. 5. 2019, 9:10

  • Zobrazení

    67

  • Oblíbené

    0

Kategorie