Zobrazit přihlášovací formulář

Lego Duplo 5497 Hra s čísly

Administrace

Lego Duplo 5497 Hra s čísly

449 Kč 749 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Doporučený věk: od 2 let Počet dílků (ks): 58 Poznávání čísel ještě nikdy nebylo tak zábavné! Díky těmto barevným Lego kostkám s čísly půjde dětem učení čísel od 1 do 10 úplně samo! Navíc jsou tu skvělé Lego kostky na začátek - figurka dítěte, pejska a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 4. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lego Duplo 5497 Hra s čísly

449 Kč
  • Popis zboží
Doporučený věk: od 2 let
Počet dílků (ks): 58
Poznávání čísel ještě nikdy nebylo tak zábavné! Díky těmto barevným Lego kostkám s čísly půjde dětem učení čísel od 1 do 10 úplně samo! Navíc jsou tu skvělé Lego kostky na začátek - figurka dítěte, pejska a vozík, které jsou při hře se stavebnicí nevyčerpatelným zdrojem zábavy. Na některých kostkách jsou zobrazená barevná čísla od jedné do deseti. Na jiných jsou vyobrazeny nejrůznější motivy: králíčci s mrkví, kornouty se zmrzlinou, řada autíček, medvídek, kuřátka, hvězdičky, včeličky. Děti si nejen vyhrají s kostičkami při sestavování nejrůznějších tvarů, ale naučí se hrou rozpoznávat čísla a různé motivy.
Hra pro zábavu i výuku!

Stavebnice Lego Duplo podporuje jemnou motoriku a rozvíjí tvořivost a fantazii vašeho dítěte. V porovnání s jinými stavebnicemi zaručuje Lego stavebnice pevnost, stálobarevnost a přesnost rozměrů - jednoduché sestavení a rozebírání. Věřte, že tato hračka vydrží beze změny celé generace.

Doporučený věk: 2 - 5 let
Počet dílů: 58

Hrané, počet by měl být 100%, před odesláním ještě samozřejmě zkontroluji.
  • 16. 8. 2018, 22:38

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Kategorie