Zobrazit přihlášovací formulář

WIFI ROUTER MODEM

Administrace

WIFI ROUTER MODEM

400 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
ADSL Router Zyxel P-660HN-T3A je kompatibilní s vysokorychlostním rozhraním ADSL, ADSL2 a ADSL2+ přes existující telefonní metalické spoje. S rychlostmi až 12Mbps (ADSL2) nebo 24Mbps (ADSL2+) nabízí vyšší přenosové rychlosti a lepší šířku pásma než…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 6. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

WIFI ROUTER MODEM

400 Kč
  • Popis zboží
ADSL Router Zyxel P-660HN-T3A je kompatibilní s vysokorychlostním rozhraním ADSL, ADSL2 a ADSL2+ přes existující telefonní metalické spoje. S rychlostmi až 12Mbps (ADSL2) nebo 24Mbps (ADSL2+) nabízí vyšší přenosové rychlosti a lepší šířku pásma než tradiční ADSL brány. Podpora technologie RE ADSL (Reach Extended ADSL) umožňuje vysokou rychlost připojení i na velkou vzdálenost.

Kromě funkce ADSL modemu je vybaven také funkcí čtyřportového přepínače s podporou rychlostí 10/100 Mbps a bezdrátovým rozhraním s podporou WiFi standardu 802.11n, který pracuje v nejpoužívanějším frekvenčním pásmu 2,4 GHz a nabízí vysoké přenosové rychlosti až teoretických 150 Mbit/s. Zpětná kompatibilita s 802.11b je samozřejmostí.

Operační systém ZyNOS s certifikátem ICSA zajišťuje velice výkonný Firewall a robustní ochranu založenou na technologiích Stateful Packet Inspection, prevence útoků DoS (Denial of Service). Ty vytvářejí první linii obrany proti hackerům, síťovým útočníkům a dalším záludným hrozbám.
  • 28. 12. 2018, 9:58

  • Zobrazení

    6

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

ZIMNÍ ČEPICE
TOMMY HILFIGER

ZIMNÍ ČEPICE

KOJENECKÁ DEKA PEŘINA
SPOLEČENSKÝ OVERAL s KRAJKOU
KALHOTY RIFLE SLIM TRHANÉ 34/34
ZIMNÍ BOTY SNĚHULE POHORKY
Kabátek bunda na jaro
LETNÍ ŠATY
KOŽENÉ ŠATY S ŠIFÓNEM NOVÉ ZBOŽÍ
NEOPRENOVÉ NÁVLEKY SHIMANO
KRAŤASY ŠORTKY GLITRY
SOFTSHELLOVÉ KALHOTY NOVÉ ZBOŽÍ

Kategorie