Zobrazit přihlášovací formulář

Balzám na rty s chia olejem - Biorythme

Administrace

Balzám na rty s chia olejem - Biorythme

129 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 49 Kč
Balzám na rty Biorythme je přírodní a jemná péče o Vaše rty. Balzámy od Biorythme vynikají krásnými vůněmi, praktickým balením ve vysouvací tyčince a složením vyladěným do posledního detailu - nejsou ani moc tuhé, ani moc tekuté. Dobře se tak roztírají a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 1. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Balzám na rty s chia olejem - Biorythme

129 Kč
  • Popis zboží
Balzám na rty Biorythme je přírodní a jemná péče o Vaše rty. Balzámy od Biorythme vynikají krásnými vůněmi, praktickým balením ve vysouvací tyčince a složením vyladěným do posledního detailu - nejsou ani moc tuhé, ani moc tekuté. Dobře se tak roztírají a na rtech vydrží dlouho… prostě dokonalá konzistence, kterou si zamilujete.

Objem:
4,8 ml

Zdraví:
Vyvážená kombinace rostlinných olejů, másel a vosku propůjčuje balzámu perfektní vlastnosti – balzám se krásně nanáší i nosí. Obsahuje také velmi cenný chia olej - na výrobu jednoho litru tohoto „pokladu Aztéků" je třeba více než čtyřnásobné množství semínek. Díky tomu je chia olej skutečným koncentrátem výživných látek.

Druhy a vůně balzámů:
Jahoda

Český med

Malina: Balzám má růžovo-meruňkovou barvu díky dvěma látkám 100% minerálního původu – přírodní slídě a oxidům železa. Rty do růžova NEBARVÍ, ale zanechává na nich jemný a velmi decentní transparentní lesk.

Vanilka: Balzám má meruňkovo-bronzovou barvu díky dvěma látkám 100% minerálního původu – přírodní slídě a oxidům železa. Rty do meruňkova NEBARVÍ, ale zanechává na nich jemný a velmi decentní transparentní lesk.

Mandarinka

Meloun
  • 1. 4. 2020, 21:33

  • Zobrazení

    35

  • Oblíbené

    0

Kategorie