Zobrazit přihlášovací formulář

Lamaze - Koník Ferda

Administrace

Lamaze - Koník Ferda

449 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 79 Kč
Tento roztomilý červený koník s kontrastními vzory na bříšku napomáhá stimulovat zrak. Hřívu a ocas má z barevných střapců vhodných na tahání, které rozvíjí jemnou motoriku prstů. Kopýtka mají uvnitř malé kuličky stimulující hmat dítěte. Po zmáčknutí…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lamaze - Koník Ferda

449 Kč
  • Popis zboží
Tento roztomilý červený koník s kontrastními vzory na bříšku napomáhá stimulovat zrak. Hřívu a ocas má z barevných střapců vhodných na tahání, které rozvíjí jemnou motoriku prstů. Kopýtka mají uvnitř malé kuličky stimulující hmat dítěte. Po zmáčknutí bříška nebo po zatřesení začne koník řehtat a ozvou se zvuky klusajících kopýtek.

V bříšku vložen hrací strojek, přepínač ON - OFF, vyměnitelné baterie 3 x 1,5 V R44, jsou vloženy.
Charakteristický tvar očí využívající efektu upoutává dětskou pozornost a podporuje rozvoj koncentrace.

Hračka je vyrobena z kvalitního veluru. Použity jsou pouze dvou až třívrstvé tkaniny s trvanlivým potiskem s dlouhou odolností. Barvy tak zůstávají stále stejně intenzivní. Použitá výplň je vyrobena pouze z nejlepší střiže polyesterových vláken, což zajišťuje zvýšenou měkkost a dlouhou životnost hraček .

Hračky Lamaze jsou testovány bez ohledu na kategorii pro kterou jsou určeny dle nejpřísnějších norem EN-71, ASTM F963-96a a slinného testu DIN.
  • Značka

    LAMAZE

  • Rozměry

    Velká nabídka hraček v eshopu

  • 11. 12. 2018, 12:34

  • Zobrazení

    15

  • Oblíbené

    0

Kategorie