Zobrazit přihlášovací formulář

2x podšité pláťáky NEXT + outdoor šusťáky FANTOM

Administrace

2x podšité pláťáky NEXT + outdoor šusťáky FANTOM

330 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Prodej jednotlivě. 1. Plátěné béžové podšité kalhoty NEXT Nádherné podšité pláťáky s kapsami. V pase regulace. Barva béžová s jemným károvaným vzorkem. Podšité béžovou bavlnou, vhodné na jaro nebo podzim. U dolního lemu stažené do gumy. Značená…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

2x podšité pláťáky NEXT + outdoor šusťáky FANTOM

330 Kč
  • Popis zboží
Prodej jednotlivě.

1. Plátěné béžové podšité kalhoty NEXT
Nádherné podšité pláťáky s kapsami. V pase regulace. Barva béžová s jemným károvaným vzorkem. Podšité béžovou bavlnou, vhodné na jaro nebo podzim. U dolního lemu stažené do gumy. Značená velikost 2-3 roky, nositelné déle. Kupované nové, nošené krátce, vynikající stav, zcela bez vad, kolena i konce nohavic v pořádku. Velmi slušivé, vhodné pro kluka na jaro, teplý podzim i chladné dny léta.
379 Kč

2. Khaki podšité pláťáky s páskem NEXT
Khaki pláťěné podšité kapsáčové kalhoty. V pase regulace. Původní textilní pevný opasek. Pevnější khaki materiál. Podšité khaki bavlnou. V pase na knoflík. Propracované, prošité, hodně kapes. Značená velikost 3 roky. Kupované nové, nošené velmi krátce, vynikající stav, jako nové. Vhodné pro kluka na jaro, podzim.
350 Kč

3. Šusťákové kalhoty podšité látkou šedo-oranžové FANTOM
Praktické outdoorové kalhoty.Materiál antreacitově šedý šusťák v kombinací s oranožovou károvanou látkou. Podšité bavlnou. V pase do gumy a stahovací šňůrka na olivku. Značená velikost 98. Kupované nové, téměř nenošené, vzíté párkrát, bez vad, kolena i konce nohavic netknuté, bez známek nošení, jako nové (syn nestihl vynosit). Vhodné spíše pro kluka, ale může mít i holčička. Vhodné na jaro, podzim i chladnější léto. Ideální na venkovní aktivity, do přírody, na hřiště, do školky. PC 450 Kč
330 Kč
  • Značka

    NEXT, FANTOM

  • Velikost

    98

  • Rozměry

    1. Béžové Next: délka 53 cm, pas šířka 22 cm (regulace) 2. Khaki Next: délka 55.5 cm, pas šířka 21 cm (regulace) 3. Šusťáky Fantom: délka 54 cm, vnitřní 38 cm, pas šířka 22 cm.

  • 28. 5. 2023, 18:46

  • Zobrazení

    326

  • Oblíbené

    0

Kategorie