Zobrazit přihlášovací formulář

4x kalhoty džíny laclíky pláťáky C&A+OBAIBI OKAIDI

Administrace

4x kalhoty džíny laclíky pláťáky C&A+OBAIBI OKAIDI

100 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Prodej jednotlivě. 1. Riflové laclíky se slonem zn. BABY MAX Laclové kalhoty, na náprsence slon. Světlejší tenčí riflovina s bílým prošitím, velmi měkká a poddajná vhodná pro miminko. Zapínání na ramenou a v bocích na knoflíčky. Rozkrok celorozpínací…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

4x kalhoty džíny laclíky pláťáky C&A+OBAIBI OKAIDI

100 Kč
  • Popis zboží
Prodej jednotlivě.

1. Riflové laclíky se slonem zn. BABY MAX
Laclové kalhoty, na náprsence slon. Světlejší tenčí riflovina s bílým prošitím, velmi měkká a poddajná vhodná pro miminko. Zapínání na ramenou a v bocích na knoflíčky. Rozkrok celorozpínací na druky pro snadné přebalování. Značená vel. 3-6m. Nošené, bez vad, velmi dobrý stav. Praktické univerzální džínové lacláčky vhodné pro kluka i holčičku na jaro nebo léto.
100 Kč

2. NOVÉ Béžové laclíky zn. C&A
Světle béžové bavlněné laclové kalhoty. Materiál pevnější bavlna - styl podobný riflíkům. Pěkné ozdobné kovové knoflíky. Zapínání na rameni na sponu a po stranách v pase na 2 druky. Ramínka jsou posuvná. Rozkrok celorozpínací na druky pro snadné přebalování. Značená vel. 68. Kupované nové, nenošené, jen 1x oprané. Vhodné pro kluka na jaro, léto i podzim.
PC 240 Kč sleva 60 Kč = 180 Kč

3. Světle modré džíny zn. C&A
Klasické světlejší rifličky z velmi měkké příjemné rifloviny. V pase stažené do gumy, zapínání na kovový knoflík. Značená vel. 68. Kupované nové, nošené jen velmi krátce. Prané cca max. 3x. Vynikající stav, jako nové. Velmi pěkné univerzální rifličky vhodné pro kluka ale i holčičku (klučičí kolekce). Vhodné spíš už do teplejšího počasí - na jaro a léto.
90 Kč

4. Khaki zelené pláťáky zn. OBAIBI OKAIDI + ponožky
Krásné khaki zelené pláťáčky. Francouzská značka, dovezeno z Francie. Skvěle propracované. V pase regulace. Zapínání v pase na krytý druk. Kapsičky na PD kryté klopou na druky. Na ZD kapsičky. Značená velikost 6m / 67. Kupované nové, nošené krátce, vynikající stav.
Ke kalhotám do sady set 3x ponožky OBAIBI. Žluté, tyrkysové, oranžové. Značená velikost 15/18. Vhodné spíše pro kluka. Nošené v dobrém stavu.
265 Kč
  • Značka

    C&A

  • Velikost

    68

  • Rozměry

    1. Riflové lacle: d.50cm, š.pas 21cm, d. v rozkroku 16cm. 2. Béžové: .d.max 56cm / min cca 53cm, d.od vrchu náprsenky dolů 46cm, š.pas 26cm, d. od rozkroku 15cm. 3. Rifle: d.36cm, š. pas20cm. 4. Zelené: d 34.5cm, š.pas 20cm (regulace). Ponožky 8 cm.

  • 12. 4. 2023, 22:04

  • Zobrazení

    360

  • Oblíbené

    0

Kategorie