Zobrazit přihlášovací formulář

N.O.V.É letní boty na podpatku SCHOLL,sandály bílé

Administrace

N.O.V.É letní boty na podpatku SCHOLL,sandály bílé

450 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Nádkerné! Kožené.Foto v detailu.Koupila jsem si,ale nakonec jsem je neměla snad ani jednou na noze.Scholl jsou boty se zdravotním atestem.I na podpatku velice pohodlné.Ale mám bot opravdu moc.K prodeji vše v detailu. Podrobně popsané v albu.Krásné…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

N.O.V.É letní boty na podpatku SCHOLL,sandály bílé

450 Kč
  • Popis zboží
Nádkerné! Kožené.Foto v detailu.Koupila jsem si,ale nakonec jsem je neměla snad ani jednou na noze.Scholl jsou boty se zdravotním atestem.I na podpatku velice pohodlné.Ale mám bot opravdu moc.K prodeji vše v detailu. Podrobně popsané v albu.Krásné balerínky ZARA, pruhované.Barvy krasné.Modrá a slonová kost.Stejný materiál kabelka Guess.Perfektní komplet.Baleriny jsou jak nové,letos jsem je dala podrazit,ale už jsem je nevzala na nohy.Kabelka je taky k prodeji.
Nějak mě nekožené stélky v botách začaly vadit na noze.Prodávám tedy všechny letní, které mám: Crocs, Melissa,a jedny Scholl. Některé úplně nové,nebo jen vyzkoušené, žabky nošené,ale tak 3x/4x...K prodeji i balerínky ZARA +kabelka Guess, balerínky nově podražené, textilní stélka.Vsechny boty velice pohodlné. Prostě jen potřebuji koženou stélku.
vnitřní stélka 26 cm

Vložená další čistka botníku. Něco moje, něco kamarádky.Prestižní značky.Christian Dior, Buffalo,Högel, Fornarina
  • 20. 8. 2018, 0:17

  • Zobrazení

    12

  • Oblíbené

    0

Kategorie