Zobrazit přihlášovací formulář

Sprchový gel Essens 200 ml

Administrace

Sprchový gel Essens 200 ml

135 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 0 Kč
Parfemovaný sprchový gel pro každodenní použití je vhodný pro všechny typy pleti. Obsahuje konopný olej a komplex jedinečných hydratačních látek. Hodnota pH 5,5 zaručuje ochranu pokožky, zvyšuje její hydrataci a elasticitu. Špičkové mycí látky mají…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 2. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sprchový gel Essens 200 ml

135 Kč
  • Popis zboží
Parfemovaný sprchový gel pro každodenní použití je vhodný pro všechny typy pleti. Obsahuje konopný olej a komplex jedinečných hydratačních látek. Hodnota pH 5,5 zaručuje ochranu pokožky, zvyšuje její hydrataci a elasticitu. Špičkové mycí látky mají vynikající schopnost v odstraňování nečistot z povrchu pokožky. Pleť je po umytí hladká, hebká a chráněná proti vysušení. Komplex hydratačních látek pokožku účinně regeneruje a blahodárně působí proti jejímu stárnutí.

POZOR, NOVÉ SLOŽENÍ!

Hlavní benefity nového složení
Abychom šli s dobou, doplnili jsme původní recepturu o moderní, na kosmetickém trhu zcela novou směs mono/disacharidů, která má za následek zvýšení hydratačního účinku a ochranných vlastností produktů, díky kterým je vaše pokožka chráněna před rizikovými faktory, jež na ni působí po celý den. I nadále platí, že k výrobě nebyly použity žádné parabeny. Sprchový gel navíc obsahuje speciální látky, díky nimž dochází ke snížení nežádoucího tělesného pachu. Nové produkty mají nové balení a jsou vybavené multijazyčnými sendvičovými etiketami s podrobnými informacemi.

Náš tip: Použijete-li více výrobků stejné vůně - sprchový gel, tělový balzám, parfém – vůně se zafixuje a vydrží pak na těle velmi dlouho.
  • 29. 1. 2019, 21:29

  • Zobrazení

    4

  • Oblíbené

    0

Kategorie