Zobrazit přihlášovací formulář

Úžasná tepláková souprava se zlatým tygrem

Administrace

Úžasná tepláková souprava se zlatým tygrem

350 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Rezervace
Doprava: od 69 Kč
TEPLÁKOVÁ SOUPRAVA SE ZLATÝM TYGREM - nošená spíše na parádu, na focení... Stále v perfektním stavu, bez vad... :-) Neošoupaná kolínka, neošoupaný zadeček. Bez žmolečků, snad jen místy trošilinku chloupek od praní, nic výrazného. Stále na parádu! :-) …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 7. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Úžasná tepláková souprava se zlatým tygrem

350 Kč
  • Popis zboží
TEPLÁKOVÁ SOUPRAVA SE ZLATÝM TYGREM - nošená spíše na parádu, na focení... Stále v perfektním stavu, bez vad... :-) Neošoupaná kolínka, neošoupaný zadeček. Bez žmolečků, snad jen místy trošilinku chloupek od praní, nic výrazného. Stále na parádu! :-)

Tepláky ve stylu harémek, nižší širší sed.. u mikiny rukávy zakončené dlouhým pružným úpletem. Nám seděla souprava při velikosti 134-140, ale měřte... každému sedí něco jiného :-)

Celkové délka tepláků cca 83-85cm (přední/zadní díl), delší vadit nebudou, jsou zakončené pružným úpletem, takže budou hezky držet na kotníku. Vnitřní délku nohavice neměřím, protože díky tomu, že jsou tepláky harémkové, tak vnitřní délka nohavice je zavádějící údaj. Rozkrok je níže, než u klasických tepláků. Pas v klidu 2x 26cm, v pase pružná guma, natáhne se na cca 2x 40cm, nenatahuji na úplné maximum. Mikina délka od ramínka dolů cca 50-51cm, pokud bude mikina delší, opět nevadí, protože zase mikina zakončená pružným úpletem. To samé rukávky. Délka od krku cca 60-61cm.

CENA = 350,- + poštovné
  • Velikost

    134

  • 24. 3. 2019, 15:10

  • Zobrazení

    67

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Tepláky tepláčky :-) 134 - 140
RIFLE DŽÍNY ROLL-UP pro slečny... :-)
Pyžamo pyžámo MONSTER HIGH vel. 128-134
Tričko triko s krátkým rukávem 134-140

Kategorie