Zobrazit přihlášovací formulář

MIMA AUTOSEDAČKA MIMA IZI GO 0-13KG COOL GREY

Administrace

MIMA AUTOSEDAČKA MIMA IZI GO 0-13KG COOL GREY

4 999 Kč 5 990 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Autosedačka skupiny 0+ je určená pro váhovou kategorii 0–13kg. Speciální edice autosedaček iZi Go od společnosti BeSafe byla navržená pro kočárky Mima Xari a Kobi v elegantním designu kolekce Mima Flair. Tato kolekce se vyznačuje použitím materiálů…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 5. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

MIMA AUTOSEDAČKA MIMA IZI GO 0-13KG COOL GREY

4 999 Kč
  • Popis zboží
Autosedačka skupiny 0+ je určená pro váhovou kategorii 0–13kg. Speciální edice autosedaček iZi Go od společnosti BeSafe byla navržená pro kočárky Mima Xari a Kobi v elegantním designu kolekce Mima Flair. Tato kolekce se vyznačuje použitím materiálů inspirujících se klasickými koženými ineteriéry luxusních aut.

Autosedačka je vybavena ochranou dítěte proti bočnímu nárazu, integrovanou stříškou s UV ochranou, 5-bodovými bezpečnostními pásy a ergonomickým držadlem na přenášení. Bezpečnostní pásy lze snadno nastavit dle váhy a výšky dítěte a díky magnetům pásy nepřekážejí při vkládání i vyndávání dítěte z autosedačky.
Součástí autosedačky jsou adaptéry pro připevnění na kočárek Mima. Sedačku je možné použít i do verze kočárku pro dvojčata. Sedačku lze do auta připevnit s pomocí bezpečnostních pásů nebo s pomocí základny ISOfix (není součástí výrobku).
Pohodlí dítěte během cestování zajišťuje podhlavník a celkové měkké polstrování celé sedačky.
  • Značka

    MIMA

  • Rozměry

    Rozměry: D 66 x Š 38 x H cca 23 cm Hmotnost sedačky: 3,6 kg

  • 24. 8. 2018, 15:25

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Kategorie