Zobrazit přihlášovací formulář

Kuchyňka pro děti Chef Loft Écoiffier od 18 měsíců

Administrace

Kuchyňka pro děti Chef Loft Écoiffier od 18 měsíců

495 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 75 Kč
Écoiffier kuchyňka pro děti 100% Chef je tečkovaná dětská kuchyňka s výškou 67 cm a šířkou 49 cm. Je provedena v červeno-zeleno-stříbrné barvě. Je vhodná pro děti již od 18 měsíců. Je to praktická a funkční kuchyňka, ideální do každého dětského pokoje. Má…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kuchyňka pro děti Chef Loft Écoiffier od 18 měsíců

495 Kč
  • Popis zboží
Écoiffier kuchyňka pro děti 100% Chef je tečkovaná dětská kuchyňka s výškou 67 cm a šířkou 49 cm. Je provedena v červeno-zeleno-stříbrné barvě. Je vhodná pro děti již od 18 měsíců. Je to praktická a funkční kuchyňka, ideální do každého dětského pokoje. Má otevíratelné dveře na lednici, po bocích jsou umístěny poličky na potraviny a háčky na nádobí. Nad sporákem má digestoř s hodinami a pod digestoří otevíratelnou troubu. Kuchyňka pro děti má dřez na mytí nádobí a pracovní desku. Dětská kuchyňka je vyrobena z kvalitních plastových materiálů.

Obsahuje celkem 14 doplňků do kuchyně jako nádobí, hrnce, potraviny, solnička, pepřenka a mnoho dalších. Doplňky nabízejí dětem velkou možnost vyhrát se. Dětská kuchyňka okouzlí každé malé dítě a zároveň se učí svým prvním krůčkem v kuchyni, když napodobují dospělé. S kuchyňkou se pohodlně zahraje jedno ale i více dětí najednou, jejich společná hra rozšiřuje formu společenského chování a komunikace. Je velmi oblíbeným produktem. Tato dynamická barevná kombinace z ní dělá hvězdu mezi kuchyňkami. Rozměry kuchyňky pro děti jsou 49*29*67 cm. Kuchyňka je kvalitním francouzským produktem značky s dlouholetou tradicí ve výrobě dětských hraček.
  • 16. 12. 2019, 20:56

  • Zobrazení

    26

  • Oblíbené

    0

Kategorie