Zobrazit přihlášovací formulář

Rifle, pláťáky a tepláčky NEXT, WENICE, GEORGE

Administrace

Rifle, pláťáky a tepláčky NEXT, WENICE, GEORGE

150 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Prodej jednotlivě. Dvoje rifle, dvoje pláťáky vhodné od jara do podzimu a duopack tepláků pro kluka. 1. Džíny se žlutým nápisem NEXT Z měkké světlejší rifloviny se žlutou aplikací. V pase do gumy na zadním díle. Zapínání na cvoček. Prošité žlutou nití…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Rifle, pláťáky a tepláčky NEXT, WENICE, GEORGE

150 Kč
  • Popis zboží
Prodej jednotlivě. Dvoje rifle, dvoje pláťáky vhodné od jara do podzimu a duopack tepláků pro kluka.

1. Džíny se žlutým nápisem NEXT
Z měkké světlejší rifloviny se žlutou aplikací. V pase do gumy na zadním díle. Zapínání na cvoček. Prošité žlutou nití, na PD i ZD velmi pěkná aplikace. Zn.vel. 9-12m, nositelné déle. Nošené, bez vad, žádné prodření. Velmi frajerské džíny.
PC 350 Kč sleva 140 Kč = 210 Kč

2. Rifle klasické s regulací NEXT
Pěkné klasické džíny, regulace v pase. Prošívané oranžovou nití, zapínání na knoflík. Měkká jemně šíslá džínovina, krásně středně modrá. Zn.vel. 9-12m, nositelné déle. Kupované nové, nošené krátce, bez vad, vynikající stav.
PC 220 Kč sleva 70 Kč = 150 Kč

3. Čokoládové kalhoty s kapsami zn. WENICE
Hnědé pláťáky s výrazným žluto-červeným štepováním. Praktický přebal přebal na druky po celé vnitřní déle. Na nohavicích kapsy kryté légou na suchý zip. Pas pružný úplet uvnitř s gumou. Pevnější bavlna. Zn.vel. 80. Nošené krátce, bez vad, prané jen párkrát, vynikající stav.
250 Kč

4. Hnědé kapsáčové kalhoty zn. GEORGE
Čokoládové kalhoty s páskem a výraznými kapsami na nohavicích. Zapínání na knoflík. Nohavice jsou 2x příčně prošité. Pevnější bavlna. Pas pružný do gumy. Zn.vel. 9-12m. Nošené i prané málo, vynikající stav.
160 Kč

5. 2pack tepláky modré a hnědé NEXT
Původní duopack pěkných tepláčků. Světle modré a světle hnědé. Počesané, teplejší typ. V pase do gumy, šňůrky jsou jen ozdobné. Zn.vel. 9-12m, nositelné déle. Kupované nové, nošené velmi krátce, vynikající stav, kolena v pořádku, jsou téměř jako nové. Vhodné i pro hubeňoury. Prodej dohromady, cena za oboje.
260 Kč
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    80

  • Rozměry

    1. Rifle žlutý nápis: d 41 cm, š. pas 22 cm.2. Rifle: d 41 cm, pas šířka 21 cm (regulace).3. Pláťáky Wenice: d.42 cm, pas šířka 20 cm.4. Pláťáky Wenice: d 42 cm, pas šířka 22 cm.5. Tepláky: délka 42 cm, pas šířka 21 cm.

  • 16. 4. 2023, 15:42

  • Zobrazení

    216

  • Oblíbené

    0

Kategorie