Zobrazit přihlášovací formulář

Sady dětského nádobí CHICCO, FRANCIE

Administrace

Sady dětského nádobí CHICCO, FRANCIE

120 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 104 Kč
Prodej jednotlivě. 1. Sada 2 talíře zn. CHICCO Nádherné dva bílé dětské talíře. Kvalitní tvrdý plast. Velké ergonomické úchyty, díky tomu je do oválu, jídelní část je kruh. Používané krátce, vynikající stav, téměř jako nové. Nevhodné do mikrovlnky.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sady dětského nádobí CHICCO, FRANCIE

120 Kč
  • Popis zboží
Prodej jednotlivě.

1. Sada 2 talíře zn. CHICCO
Nádherné dva bílé dětské talíře. Kvalitní tvrdý plast. Velké ergonomické úchyty, díky tomu je do oválu, jídelní část je kruh. Používané krátce, vynikající stav, téměř jako nové. Nevhodné do mikrovlnky. Dva stejné, jeden nižší, druhý je trochu vyšší, pěkně do sebe zapadají. Nižší - červený obrázek s myškou. Vyšší - zelený s veverkou. Prodej jako sada.
š.21 x v.18 cm.
260 Kč

2. Sada 2 béžová misek FRANCIE
Sada dvou béžových misek. Nižší široká a vyšší užší - kelímek. Dovezeno Francie. Tvrdý plast. Ergonomické úchyty. Pěkný obrázek myšky s mrkví. Používané krátce, vynikající stav.
Miska š.15 x 12.5 x výška 6.5 cm. Kelímek š. 8 x 6.5 x výška 8 cm.
120 Kč

3. Sada LES AMIS 4 dílná FRANCIE
Krásná dětská sada plastového nádobí s obrázky zvířátek z kolekce LES AMIS du Jardin. Dovezeno z Francie. Průhledný talířek s vyšším okrajem. Průhledná vyšší miska a kelímek na pití. Bílá miska se žlutým úchytem. Používané, ve velmi dobrém stavu, sem tam škrábanec - běžné známky použití.Obrázky jsou v pořádku (přerušovaný nápis je původní).
Talíř š. 19 cm v. 3 cm. Průhl.miska š.14x12 cm v.6 cm. Kelímek š. 6.5 v.7.5 cm. Bílá miska š. 15.5x12.5 cm, v.5 cm
260 Kč

4. Červená plastová sada MICKEY MOUSE
Plastové - talířek, miska, kelímek a příbor 2ks
Krásná sada nádobí Mickey Mouse. Talířek a miska nepravidelného tvaru. Kelímek a plastový příbor. Talíře a miska jsou prakticky nepoužité, obrázek bez vad, vynikající stav. Přidávám kelímek a příbor. Ty jsou více používané, obrázky mají trochu více setřené.
160 Kč
  • 11. 7. 2023, 11:01

  • Zobrazení

    935

  • Oblíbené

    0

Kategorie