Zobrazit přihlášovací formulář

Lamaze Štěkající štěně

Administrace

Lamaze Štěkající štěně

129 Kč 399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 90 Kč
Prodám Toto štěkající štěně je vyrobeno z mnoha různých materiálů, které stimulují hmatové receptory. Pestré barvy a černobílé kontrastní vzory pak napomáhají rozvíjení zraku. Po zmáčknutí čumáku začne štěně štěkat a funět. Elektronický zvukový systém…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 9. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lamaze Štěkající štěně

129 Kč
  • Popis zboží
Prodám Toto štěkající štěně je vyrobeno z mnoha různých materiálů, které stimulují hmatové receptory. Pestré barvy a černobílé kontrastní vzory pak napomáhají rozvíjení zraku. Po zmáčknutí čumáku začne štěně štěkat a funět. Elektronický zvukový systém umožňuje až několik set přehrátí.
Vaše dítě si také oblíbí celou řadu šustivých a cinkavých zvuků - uši šustí, bříško píská, některé nohy cinkají, jiné mají v sobě ukryty různé tvary pro stimulaci hmatu.
Když se s pejskem zatřese, začne chrastit.
Charakteristický tvar očí využívající efektu „focal point“ upoutává dětskou pozornost a podporuje rozvoj koncentrace.
Hračka je vyrobena z kvalitního veluru. Použity jsou pouze dvou až třívrstvé tkaniny s trvanlivým potiskem s dlouhou odolností. Barvy tak zůstávají stále stejně intenzivní.
Použitá výplň je vyrobena pouze z nejlepší střiže polyesterových vláken, což zajišťuje zvýšenou měkkost a dlouhou životnost hraček.
HRAČKA JE V DOBRÉM STAVU.
  • 15. 5. 2022, 19:57

  • Zobrazení

    129

  • Oblíbené

    0

Kategorie